З'явилася в новому образі та заспівала про P. Diddy: Klavdia Petrivna вразила публіку на концерті на своїй малій батьківщині

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Під час сольного концерту Klavdia Petrivna постала в неочікуваному образі, а також жартівливо заспівала про скандального репера P. Diddy.

Поділитися:

Klavdia Petrivna, справжнє ім'я якої Соломія Опришко, приголомшила фанів під час свого сольного концерту на малій батьківщині у селі Новий Яр, що в Яворівському районі Львівської області. Про це детально розповіли в ЖВЛ Представляє в Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на 1+1 Україна. 

Так, зірка з білявки перетворилася на брюнетку, поставши перед глядачем в ультракороткій чорній перуці.

Клавдія Петрівна

Клавдія Петрівна

Хоча виконавиця в Києві наважилася на концерті показати своє обличчя, на рідній Львівщині вона прикривала його масивними окулярами. Та відзначилася артистка не тільки зовнішнім виглядом. Вона жартівливо заспівала про скандального репера P. Diddy, замінивши кілька рядків у пісні Барон.

«Ми зробимо шоу, як у P. Diddy. Наша любов — це космічний Юпітер», — проспівала Petrivna.

Кульмінацією концерту став виступ Klavdia Petrivna з OSTY у супроводі хору з тисяч голосів присутніх.

Нагадаємо, майже рік Klavdia Petrivna приховувала своє справжнє обличчя та ім'я. Шанувальники з нетерпінням чекали власних концертів артистки та моменту, коли вона розсекретить свою особистість. Під час сольних концертів у Києві виконавиця показала справжнє обличчя — за маскою ховалася юна Соломія Опришко. Проте деякі користувачі почали атакувати дівчину, критикуючи її зовнішність, концертні вбрання та макіяж. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Зі школою дуже важко»: дружина Тімура Мірошниченко відверто розповіла про проблеми з навчанням у доньки

Новини по темі