«Росіяни хотіли зіпсувати свято»: Тімур Мірошниченко відвів дочок у перший клас і розповів, як пройшла їхня перша шкільна лінійка

Тімур Мірошниченко розповів про донечок, які пішли у перший клас та відповів, яку школу обрав для своїх дітей

Ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко сьогодні, 2 вересня, відвів донечок у перший клас і розповів, як пройшла їхня перша шкільна лінійка.

Ексклюзивно у коментарі сайту 1plus1 зірковий тато поділився емоціями після першої урочистої лінійки своїх дітей Мії та Ангеліни та розповів, яку школу обрав для своїх дітей.

«Сьогодні ми з дружиною відвели Ангеліну та Мію в школу в перший клас. Ангеліну - в 1-Б, а Мію - в 1-А. Ді«Россияне хотели испортить праздник»: Тимур Мирошниченко отвел дочерей в первый класс и рассказал, как прошла их первая школьная линейкавчата пішли в перший клас туди ж, куди Мія з Марко ходили в садок. Це Мандрик Інтернешнл Скул. Дітям там дуже подобається. Тому вибір особливо і не стояв. Мія з Ангеліною в різних класах, бо А - це всі випускники садочка, а Б - нові учні», - поділився ведучий.

1+1 Україна
1+1 Україна

Мірошниченко зізнався, що вони з дружиною Інною були одночасно щасливі та шоковані, коли відвели дітей до першого класу.

«Ми з Інною щасливі, схвильовані, в шоці, не віримо, що так швидко діти ростуть. Дівчата також трохи хвилювалися перед школою, збирали звечора портфелі, аби нічого не забути. Довго вибирали сукні для цього важливого дня. Мія вибрала яскраво-рожеву, а Ангеліна – білу з аплікацією єдинорожка», - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В шкільні роки та зараз: як змінилися Олексій Суханов, Катерина Осадча, Неля Шовкопляс, Тімур Мірошниченко та інші ведучі 1+1 Україна

1+1 Україна
1+1 Україна

Мірошниченко також відреагував на цинічну російську ракетну атаку по Україні вранці 2 вересня, коли діти збиралися до школи на свято Першого дзвоника.

«Росіяни нам хотіли зранку зіпсувати дитяче свято, але, попри все, радію, що перший дзвоник відбувся у багатьох школах України. Мрію, аби якомога швидше українські діти не здригалися від страшних вибухів», - зазначив ведучий.

Цього року 1 вересня припало на вихідний день – неділю, тому Перший дзвоник, який ознаменував початок нового навчального року, пролунав у понеділок, 2 вересня.

Вранці Росія атакувала Україну крилатими і балістичними ракетами. Незважаючи на цинічний російський ракетний терор, українським школярам все ж таки вдалося взяти участь в урочистих лінійках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Попри дуже важку ніч»: Тімур Мірошниченко, Неля Шовкопляс, Юрій Горбунов та інші зіркові батьки показали зворушливі фото своїх дітей зі свята Першого дзвоника

Більше новин