«Попри дуже важку ніч»: Тімур Мірошниченко, Неля Шовкопляс, Юрій Горбунов та інші зіркові батьки показали зворушливі фото своїх дітей зі свята Першого дзвоника

Тімур Мірошниченко, Неля Шовкопляс, Катя Осадча та інші зіркові батьки показали, як відвели дітей до школи: фото
kosadcha/Instagram

Тімур Мірошниченко, Неля Шовкопляс, Катя Осадча та інші зіркові батьки показали, як відвели дітей до школи

Поділитися:

Цього року 1 вересня припало на вихідний день – неділю, тому Перший дзвоник, який ознаменував початок нового навчального року, пролунав у понеділок, 2 вересня.

Вранці Росія атакувала Україну крилатими і балістичними ракетами. Незважаючи на цинічний російський ракетний терор, українські школяри все ж взяли участь в урочистих лінійках.

У соцмережах українці активно публікують зворушливі кадри школярів, які знову повернулися за парти. Зіркові батьки також публікували знімки своїх дітей з Першого дзвоника та вітали з початком нового навчального року. Публікуємо добірку шкільних кадрів дітей українських зірок.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Ведучі 1+1 Україна Катя Осадча та Юрій Горбунов опублікували спільне фото із сином, який пішов у другий клас. Осадча висловила захоплення всіма школярами, які прийшли на Перший дзвоник після важкої ночі.

Тімур Мірошниченко

Ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко замилував Мережу відео із доньками, які сьогодні пішли у перший клас.

Неля Шовкопляс

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс розмістила знімки зі школи та розповіла про сина Матвія, який цього року пішов вже у п'ятий клас.

 

Пережили ракетний обстріл і зранку все одно до школи з Матвійчиком. Тимофій трішки захворів, але нічого страшного,...

Опубліковано Нелею Шовкопляс Понеділок, 2 вересня 2024 р.

Андрій Ісаєнко

Зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Андрій Ісаєнко опублікував фото з донькою та наголосив, що українці навчилися жити всупереч усьому – і сьогоднішній день тому приклад.

Антоніна Хижняк

Зірка серіалу Ключі від правди Антоніна Хижняк показала зворушливі кадри із сином, зазначивши, що після важкої ночі вони були раді побувати на урочистій лінійці та побачити незламаних маленьких українців, які всупереч війні повернулися до школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я без тебе, як жовтий без синього»: Катя Осадча показала сімейні фото з трьома синами на День прапора

Новини по темі