У мережі з'явилася зваблива фотосесія Тіни Кароль для Harper's Bazaar

Співачка розповіла іменитому виданню про ставлення до чоловіків та як виховує свого сина.

Уперше, за 10 років свого існування, на обкладинці глянцевого видання Harper's Bazaar постала українська зірка. Нею стала співачка, тренер вокального шоу Голос країни Тіна Кароль. 

Сьогодні в мережі з'явилася повна версія фотосесії, яка зайняла в друкованій версії журналу рекордні 14 сторінок. В інтерв'ю глянцю співачка розповідала про себе, своє життя поза сценою, стиль, своїх кумирів і ставлення до чоловіків.

У фотосесії Тіна позує в розкішних вбраннях від Alexander Terekhov, Dior, Versace, Prada, Miu Miu, Maison Esve, Yanina Couture і Calzedonia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у розкішній сукні зачарувала виконанням української колядки 

На запитання, чи потрібен сучасній жінці чоловік, Тіна Кароль сказала:

"Як дівчинка, я розумію, що потрібен. Але, спілкуючись з жінками дорослішими і мудрішими, помічаю, що можна прожити повноцінне життя і без нього. Якщо чоловік – опора, то з ним знаходиш ще більшу силу, але якщо він тягар – втрачаєш себе. Життя з чоловіком-"якорем" нестерпне. Прощавай, гра! Прощавай, молодість! Це стосується і жінок. Партнери повинні надихати одне одного, а не обрізати крила, як би банально це зараз не прозвучало. Для чого потрібен чоловік? Щоб направляти жінку, але не керувати нею. Для здоров'я – психологічного і фізичного".

До того ж вона розповіла, як виховує свого сина: "Я не виховую його, а освічую. Він передусім освічує мене теж, вчить легкості, свободи, рухливості, вчить не зациклюватися. Всьому тому, без чого неможливо дитинство і творчість".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль без макіяжу, таємні ритуали і виснажливі репетиції: як співачка готувала всеукраїнський тур

Також співачка назвала декілька імен, якими вона щиро захоплюється:

"Таких багато, і це абсолютно різні жінки: від Мерилін Монро з її легкістю до Кайлі Міноуг із її прихованою силою. Що стосується стилю, то тут теж багато імен, одне з них – Алекса Чанг. Мені подобається, як вона виглядає – водночас і просто і складно, але завжди – природно. Витончена француженка Аймелін Валад ще... Жінку визначає не одяг, а енергія, яку вона випромінює". 

Більше новин