«Викинув телевізор із дитячої»: Кім Кардашян посварилася з чоловіком

Дізнайся, що не поділили зіркові батьки.

Світська левиця Кім Кардашян та її чоловік репер Каньє Вест уже понад п’ять років у шлюбі. Подружжя виховує чотирьох прекрасних дітей і загалом претендує на звання ідеального: зірки постійно підтримують одне одного, разом з’являються на світських заходах, а їхні погляди завжди сповнені ніжністю й коханням. А нещодавно Кім відсвяткувала 39-й день народження й отримала від Каньє !

Та днями красуня-модель здивувала прихильників відвертим зізнанням. За її словами, останнім часом вони з чоловіком часто сваряться, і причина тому – розбіжність у поглядах на виховання дітей.

Фото: instagram/kimkardashian

Річ у тім, що останнім часом Каньє став дуже релігійною людиною. Він стверджує, що саме віра допомагає йому долати душевні проблеми. Втім, радикальні погляди музиканта деколи стають проблемою для самої Кардашян та їхніх дітей. Зокрема, в ефірі телешоу The Real Кім розповіла, що Каньє став дуже суворим батьком. Він викинув телевізори з усіх дитячих кімнат та забрав косметику у шестирічної доньки Норт.

Все ж, після тривалих сварок Кім вирішила піти на компроміс: зірка підтримала погляди чоловіка, та власний спосіб життя змінювати відмовилась.

Тепер я з ним погоджуюсь, але завжди залишатимусь собою, – прокоментувала модель.

Дізнавайся більше про життя Кім Кардашян з відео:

Loading...

 

Найцікавіше про відому красуню читай на сайті:

1.  

2.  

3.  

4.  

5.  

Більше новин