5 трендових суконь на літо, що дозволять почуватися справжньою леді

Літня сукня-2019: актуальні тенденції цього сезону
gettyimages.com

Усе про найактуальніші моделі суконь цього сезону

Поділитися:

Цього літа маєте право відмовитися від таких трендів, як шорти-велосипедки, солом'яний капелюшок, але не від суконь. Вже зовсім скоро жіночі ніжки зловлять перші сонячні поцілунки. Не чекайте особливої нагоди підкреслити свою жіночність.

Редакція сайту 1plus1.ua підготувала для вас підбірку найактуальніших варіантів суконь на сезон весна-літо 2019.

ГОРОХОВА ЛИХОМАНКА

Полька-дот – це стильна ретро-історія про хороший смак. Сукні з таким принтом – актуальний тренд 2019.

Найпопулярнішим у цьому сезоні залишається класичне тріо кольорів: білий, чорний і червоний. Однак ми радимо не обмежуватися базовою палеткою. Можна пограти на контрастах незвичного поєднання або підшукати альтернативний варіант сукні в пастельних тонах.

Зважайте також на розмір малюнку на вашому одязі. Якщо хочете додати декілька сантиметрів у зоні декольте – сміливо купуйте грайливий топ з об’ємним горошком. А от у виборі сукні варто бути обережною та надавати перевагу малюнку маленького або середнього розмірів.

Поєднувати сукню в горошок радимо з яскравим взуттям: туфлями, босоніжками або кросівками.

Фото: @all.we.need

КВІТКОВИЙ БУКЕТ

Квітковий принт вже декілька сезонів поспіль розкривається не лише в ароматах, а й в оздобленні тканин. Цього разу доречно звернути увагу на сукню ніжного кольору чайної троянди або на спокійний блакитний. Однак і від яскравих сукенок відмовлятися не варто. Троянди, маки, лілії, конвалії – обирайте будь-які літні флористичні композиції.

Зважайте й на оздоблення вашої сукні. На легких напівпрозорих текстурах найкращий вигляд матиме вишивка. Вона є хорошим рішенням для вечірніх образів. А от у сукні на щодень яскрава аплікація – зовсім не обов’язкова. Радимо звернути увагу на дрібний ненав’язливий флористичний малюнок.

Доповнити образ можна стильним взуттям і сумкою. У тандемі з солом’яною корзинкою та елегантними босоніжками сукня заграє по-новому.

Фото: @marseesofficial

НЕМОРСЬКА ІСТОРІЯ

За морську тематику в цьому сезоні відповідальні модні аксесуари. Смугаста сукня трансформується та дедалі рідше асоціюються з морською темою.

Банальний біло-синій смугастий тандем – класичний, але не єдиний варіант кольорового обігравання. Червоний, рожевий, зелений, бузковий – у літній період яскраві кольори мають бути в пріоритеті.

Вдалим вибором сукні влітку 2019 буде легка лляна модель вільного крою або плаття-сарафан. Зважайте на те, що горизонтальна смужка може повнити. Альтернативним і більш безпечним варіантом є вертикальний малюнок. Він зробить вас візуально вищою та стрункішою.

Доповнити сукню зі смужкою можна модним взуттям: кедами, босоніжками або літніми ботильйонами.

Фото: @hannastefansson

МОНОХРОМ

Сучасна мода трактує простоту як приємний комплімент. Стриманий стильний монохром – завжди ознака хорошого тону.

Цього сезону варто обирати спокійні ненав’язливі кольори. Найкраще звернути увагу на пастельну гамму. У виборі монохромної сукні зважайте на те, щоб вона вдало підкреслювала колір вашої шкіри.

Тканина, з якої виготовлена ваша сукня, має бути натуральною. Синтетика – це дешево, але не гуманно щодо вашого тіла.  Так лляна монотонна сукня – найвишуканіше задоволення у спеку. Для особливих заходів можна обрати шовкову сукню-комбінацію або моделі з відкритим верхом.

Для того, що доповнити такий образ, достатньо обрати доречний аксесуар, наприклад, застібку з перлинами.  На ноги – босоніжки на пласкій підошві або невеличкі підбори.

Фото: @hannastefansson

Фото: @marie_teissonnier

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обережно, тваринний принт: усе про найгарячіший тренд сезону

Новини по темі