Завидний холостяк Сафіна через "Битву хорів" не має часу задивлятися на дівчат

Зірковий тренер наймасштабнішого вокального шоу "Битва хорів" Алессандро Сафіна з усіх сил намагається не задивлятися на красунь-українок.

Зірковий тренер наймасштабнішого вокального шоу "Битва хорів", що незабаром стартує на 1+1, Алессандро Сафіна з усіх сил намагається не задивлятися на красунь-українок. Про це він розказав в інтерв'ю журналу "Истории звезд".

"У вас у Києві шия заболить обертатися на красивих дівчат! Однак треба стримуватися - я ж сюди приїхав працювати над проектом "Битва хорів", а не у пошуках пригод", - говорить пристрасний італієць.

Сафіна, котрий нещодавно розлучився з дружиною, зізнається: є жінка, котра йому подобається. Проте його серце залишається вільним.

"Скажу так - мені подобаються жінки. Можливо, навіть занадто. Але закохувався всього двічі в житті. Вірніше, півтора рази - таких почуттів, як до дружини Лоренци, не мав ні до кого. Інакше чому я тільки один раз одружився?", - вражає відвертістю Алессандро Сафіна.

Нагадаємо, на зйомках "Битви хорів" Сафіна відсвяткував 50-річчя.

"Битва хорів" стартує на 1+1 у неділю 10 листопада.

За правилами формату, битися на сцені між собою будуть 8 хорів, по 15 учасників у кожному. До перемоги їх поведуть зіркові наставники - Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.