Завидний холостяк Сафіна через "Битву хорів" не має часу задивлятися на дівчат

Завидний холостяк Сафіна через "Битву хорів" не має часу задивлятися на дівчат

Зірковий тренер наймасштабнішого вокального шоу "Битва хорів" Алессандро Сафіна з усіх сил намагається не задивлятися на красунь-українок.

Поділитися:

Зірковий тренер наймасштабнішого вокального шоу "Битва хорів", що незабаром стартує на 1+1, Алессандро Сафіна з усіх сил намагається не задивлятися на красунь-українок. Про це він розказав в інтерв'ю журналу "Истории звезд".

"У вас у Києві шия заболить обертатися на красивих дівчат! Однак треба стримуватися - я ж сюди приїхав працювати над проектом "Битва хорів", а не у пошуках пригод", - говорить пристрасний італієць.

Сафіна, котрий нещодавно розлучився з дружиною, зізнається: є жінка, котра йому подобається. Проте його серце залишається вільним.

"Скажу так - мені подобаються жінки. Можливо, навіть занадто. Але закохувався всього двічі в житті. Вірніше, півтора рази - таких почуттів, як до дружини Лоренци, не мав ні до кого. Інакше чому я тільки один раз одружився?", - вражає відвертістю Алессандро Сафіна.

Нагадаємо, на зйомках "Битви хорів" Сафіна відсвяткував 50-річчя.

"Битва хорів" стартує на 1+1 у неділю 10 листопада.

За правилами формату, битися на сцені між собою будуть 8 хорів, по 15 учасників у кожному. До перемоги їх поведуть зіркові наставники - Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.