Музичний продюсер Руслан Квінта та учасниця Голос країни записали саундтрек до серіалу Центральна лікарня

Саундтреком до кращого серіалу літа Центральна лікарня стала композиція «Любов тебе знайде».

Саундтреком до кращого серіалу літа Центральна лікарня, який успішно йде на телеканалі 1+1, стала композиція «Любов тебе знайде».

Автором пісні є музичний продюсер Голосу країни Руслан Квінта, а виконала композицію учасниця п'ятого сезону проекту Катерина Рибак, яка запам'яталася глядачам чуттєвим виконанням ліричних пісень.

Мені здається, що медична проблематика в серіалі – це обрамлення, завдяки якому дуже чітко видно, як герої проявляють себе в складних життєвих ситуаціях. Але в першу чергу це історія про кохання, і я за допомогою музики намагався передати почуття і переживання головних героїв, – розповідає Руслан Квінта.

Зазначимо, Катя Рибак і Руслан Квінта не вперше працюють разом. Раніше вокалістка виконала композицію «Все одно ти будеш мій», яка стала саундтреком до однойменної 4-серійної мелодрами на 1+1.

За словами композитора, дівчина дуже тонко передає палітру почуттів жіночої душі, проживаючи кожне слово його пісень.

Коли я вперше почула пісню «Любов тебе знайде», вона мені здалася дуже близькою. У деяких рядках свого часу знайшла відповіді на свої питання, - розповідає Катя. - Я дуже чекала прем'єри Центральної лікарні, і з перших же секунд серіал мене зацікавив. Дуже переживала за головну героїню Марго, яка після довгої розлуки знову зустріла свою любов.

Loading...

Нагадаємо, прем'єра серіалу відбулася 4 липня на телеканалі 1+1. Мелодрама продемонструвала високі показники телеперегляду. Рейтинг перших двох серій склав 4,6%, частка - 15,8% (18-54, вся Україна). У другий день показу цифри телеперегляду збільшилися - частка третьої серії склала 17,7%, а четвертої - 18,7% (18-54, вся Україна).

Окрім того, рейтинг 4 серії виріс до 5,6%, що зробило продукт кращим серіалом літа на українському ТБ (18-54, Україна). 22-а серія «Центральної лікарні», яка вийшла в ефір 20 липня, оновила рекорд рейтингу для серіалів на українському ТБ цього літа - рейтинг серії склав 6.1%, частка - 20.0% (18-54, Україна).

Завантажити трек можна за посиланням.

Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – 32 серія онлайн.

Больше новостей