Музичний продюсер Руслан Квінта та учасниця Голос країни записали саундтрек до серіалу Центральна лікарня

Центральна лікарня: Саундтрек до серіалу «Любов тебе знайде» відтепер можна скачати на itunes
1plus1.ua

Саундтреком до кращого серіалу літа Центральна лікарня стала композиція «Любов тебе знайде».

Поделиться:

Саундтреком до кращого серіалу літа Центральна лікарня, який успішно йде на телеканалі 1+1, стала композиція «Любов тебе знайде».

Автором пісні є музичний продюсер Голосу країни Руслан Квінта, а виконала композицію учасниця п'ятого сезону проекту Катерина Рибак, яка запам'яталася глядачам чуттєвим виконанням ліричних пісень.

Мені здається, що медична проблематика в серіалі – це обрамлення, завдяки якому дуже чітко видно, як герої проявляють себе в складних життєвих ситуаціях. Але в першу чергу це історія про кохання, і я за допомогою музики намагався передати почуття і переживання головних героїв, – розповідає Руслан Квінта.

Зазначимо, Катя Рибак і Руслан Квінта не вперше працюють разом. Раніше вокалістка виконала композицію «Все одно ти будеш мій», яка стала саундтреком до однойменної 4-серійної мелодрами на 1+1.

За словами композитора, дівчина дуже тонко передає палітру почуттів жіночої душі, проживаючи кожне слово його пісень.

Коли я вперше почула пісню «Любов тебе знайде», вона мені здалася дуже близькою. У деяких рядках свого часу знайшла відповіді на свої питання, - розповідає Катя. - Я дуже чекала прем'єри Центральної лікарні, і з перших же секунд серіал мене зацікавив. Дуже переживала за головну героїню Марго, яка після довгої розлуки знову зустріла свою любов.

Нагадаємо, прем'єра серіалу відбулася 4 липня на телеканалі 1+1. Мелодрама продемонструвала високі показники телеперегляду. Рейтинг перших двох серій склав 4,6%, частка - 15,8% (18-54, вся Україна). У другий день показу цифри телеперегляду збільшилися - частка третьої серії склала 17,7%, а четвертої - 18,7% (18-54, вся Україна).

Окрім того, рейтинг 4 серії виріс до 5,6%, що зробило продукт кращим серіалом літа на українському ТБ (18-54, Україна). 22-а серія «Центральної лікарні», яка вийшла в ефір 20 липня, оновила рекорд рейтингу для серіалів на українському ТБ цього літа - рейтинг серії склав 6.1%, частка - 20.0% (18-54, Україна).

Завантажити трек можна за посиланням.

Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – 32 серія онлайн.