Не пропустіть! Прем'єра "Голосу країни-13" вже сьогодні на "1+1 Україна"

3 вересня о 21:00 на "1+1 Україна" стартує показ тринадцятого, європейського сезону "Голосу країни", який має на меті об'єднати українців з різних точок світу.

Голос України звучить в Європі: вже 3 вересня о 21:00 відбудеться прем'єра європейського, 13-го сезону вокального проєкту "Голос країни". Цьогорічними тренерами стали: self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні — Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” — DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренери "Голосу країни-13" — на обкладинці найпопулярнішого незалежного плейлиста "Українські Хіти 2023" від Culture Ukraine

Розпочинаємо відлік до прем'єри "Голосу країни". Вже за 1 день українці познайомляться з першими учасниками етапу "сліпих прослуховувань" та побачать, як вони завойовували увагу оновленого тренерського складу.

Loading...

Робота над новим сезоном "Голосу країни" проходить у Польщі за підтримки одного з найпопулярніших польських мовників. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу і талант по всьому світу. «Голос країни-13» об’єднає українців з усіх куточків світу. Також цьогоріч у “Голосі країни” вперше з’явивився саундтрек, який звучить голосами тренерів нового сезону. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO і тренер-дебютант Іван Клименко.

Не пропустіть прем'єру "Голосу країни-13" вже 3 вересня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивится проєкт можна буде на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Больше новостей