Тренери "Голосу країни-13" — на обкладинці найпопулярнішого незалежного плейлиста "Українські Хіти 2023" від Culture Ukraine

Голос країни
Тренери Голосу країни-13 — на обкладинці найпопулярнішого незалежного плейлиста Українські Хіти 2023 від Culture Ukraine

Юлія Саніна, Артем Пивоваров, DOROFEEVA та Іван Клименко з'явились на обкладинці найпопулярнішого незалежного плейлиста "Українські Хіти 2023".

Поділитися:

Голос України звучить в Європі: вже 3 вересня о 21:00 відбудеться прем'єра європейського, 13-го сезону вокального проєкту "Голос країни".   Цьогорічними тренерами стали: self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні - Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” - DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися європейський сезон "Голосу країни-13": прем'єра на "1+1 Україна"

Голос країни

Юлія Саніна, Артем Пивоваров, DOROFEEVA та Іван Клименко з'явились на обкладинці найпопулярнішого незалежного плейлиста «Українські Хіти 2023» від Culture Ukraine. Вперше за історію "Голосу країни" тренери записали спільний саундтрек, який отримав однойменну назву "Голос країни".

"Голос надій, сміливих мрій – вічно живий", – співають тренери.

Послухати саундтрек можна прослухати за посиланням.

Новий "європейський" сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях, він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. 

Де дивитись "Голос країни-13":

►Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ”, Мegogo та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

►Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ (на території України), а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” (епізоди можна буде подивитися по всьому світові).

Більше подробиць читайте на сайті.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:
Facebook
Instagram
YouTube

Новини по темі