Потап став продюсером української комедії

Прем’єра кінострічки відбудеться вже восени цього року.

Продюсерський центр MOZGI Entertainment та компанія «Прототип продакшн» (FILM.UA Group) розпочали спільну роботу над українською комедією «Скажене Весілля». Фільм буде створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марта Адамчук: «Моє життя розпочалось після участі у «Голосі країни»

Зйомки кінострічки розпочалися у травні, а прем’єру комедії планують вже восени цього року. 

«Для нас велика честь брати участь у виробництві українського фільму в якості партнера такої прогресивної компанії, як FILM.UA. Нас з Іриною Горовою давно хвилював кінобізнес, і ми починаємо здійснення своєї кіномрії разом з командою професіоналів. Удвічі приємно створювати український продукт для українського ринку українською мовою», - стверджує Потап. 

Прокоментував музичну участь Потапа у створенні українського фільму й продюсер кінострічки Юрій Горбунов:

Яке весілля без MOZGІ?! Я дуже радий, що до нашого проекту приєдналися такі партнери і впевнений, що вже скоро на всіх весіллях країни будуть співати і танцювати під саундтрек від Потапа. 

У центрі сюжету нової української комедії донька районного краєзнавчого музею Катя, яка їде навчатись до Франції. Вже через місяць дівчина повідомить своєму батьку, що збирається вийти заміж за французького лікаря - кардіохірурга Франсуа. Напревеликий подив батька його європейський зять виявився афрофранцузом. Чи зможуть закохані побратися?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Луценко вперше побувала у подарованій квартирі

Больше новостей