Потап став продюсером української комедії

Голос країни
Потап став продюсером української комедії

Прем’єра кінострічки відбудеться вже восени цього року.

Поделиться:

Продюсерський центр MOZGI Entertainment та компанія «Прототип продакшн» (FILM.UA Group) розпочали спільну роботу над українською комедією «Скажене Весілля». Фільм буде створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марта Адамчук: «Моє життя розпочалось після участі у «Голосі країни»

Зйомки кінострічки розпочалися у травні, а прем’єру комедії планують вже восени цього року. 

«Для нас велика честь брати участь у виробництві українського фільму в якості партнера такої прогресивної компанії, як FILM.UA. Нас з Іриною Горовою давно хвилював кінобізнес, і ми починаємо здійснення своєї кіномрії разом з командою професіоналів. Удвічі приємно створювати український продукт для українського ринку українською мовою», - стверджує Потап. 

Прокоментував музичну участь Потапа у створенні українського фільму й продюсер кінострічки Юрій Горбунов:

Яке весілля без MOZGІ?! Я дуже радий, що до нашого проекту приєдналися такі партнери і впевнений, що вже скоро на всіх весіллях країни будуть співати і танцювати під саундтрек від Потапа. 

У центрі сюжету нової української комедії донька районного краєзнавчого музею Катя, яка їде навчатись до Франції. Вже через місяць дівчина повідомить своєму батьку, що збирається вийти заміж за французького лікаря - кардіохірурга Франсуа. Напревеликий подив батька його європейський зять виявився афрофранцузом. Чи зможуть закохані побратися?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Луценко вперше побувала у подарованій квартирі

Новости по теме