5 турецьких серіалів про стосунки мами і доньки

Ці серіали об’єднують теплі, непрості або зворушливі історії матерів та їх доньок.

Стосунки матері та доньки особливі. Вони сповнені теплими обіймами, душевними розмовами, взаємодопомогою. Звичайно, не обходиться й без конфліктів, проте кожна дівчинка знає, що найкраще її зрозуміє саме мама. Ми зібрали для вас 5 неймовірних історій, що висвітлюють унікальний зв’язок між мамою і донькою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 турецьких серіалів, що підкорили серця українських глядачок

МАМА

Трагічна історія маленької дівчинки Мелек, що росла в неблагополучній сім’ї, викликає сльози. Рідна матір ставиться до доньки байдуже, а її коханець налаштований агресивно, його дратує чужа дитина. Незважаючи на це, дівчинка намагається показати матері свою любов. Вчителька Мелек Зейнеп сама виросла в сім'ї, де почувалася зайвою, тому швидко знайшла спільну мову з дівчинкою. Одного дня Мелек викинули із дому. Зейнеп врятувала дівчинку, викрала її і стала їй справжньою матір'ю. Як розгортаються події у серіалі Мама - не пропустіть у нових серіях. 

УЛАМКИ ЩАСТЯ

Гюльсерен сама виховує доньку Хазал. Стосунки мами і доньки наповнені конфліктами. Вони живуть бідно і ледве зводять кінці з кінцями. Гюльсерен багато працює, аби забезпечити доньці гідне майбутнє, але Хазал не цінує цього. Вона прагне багатства і розкішного життя. Згодом виявляється, що Хазал - не рідна донька Гюльсерен. Її переплутали у лікарні із іншою новонародженою дівчинкою - Джансу. 

ЗАБОРОНЕНЕ КОХАННЯ

Донька Фірдевс Йореоглу Біхтер нещодавно втратила батька. Між ними був особливий зв’язок, тому дівчина важко переживає цю трагедію. Однак її матір Фірдевс хвилюють лише борги, у які поринула родина після смерті чоловіка. Фірдевс не уявляє свого життя без розкоші і навіть готова покінчити життя самогубством, якщо опиниться на межі бідності.Стосунки між матір’ю та дочкою стають все більш напруженими. Згодом Фірдевс видає доньку заміж за набагато старшого чоловіка - багатія Аднана Зіягіля. 

ВЕЛИЧНЕ СТОЛІТТЯ

Стосунки між Валіде Султан - матір’ю славетного Султана Сулеймана, та її донькою Хатідже були непростими. Протягом свого життя Хатідже пережила чимало трагедій, від яких її не змогла захистити рідна матір. Дівчина втратила першу дитину, а згодом дізналася, що у її чоловіка - Ібрагіма Паші - є коханка. Які ще випробування чекали на Хатідже - дивіться у серіалі Величне століття. Роксолана

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роксолана: Акторки, які зіграли легендарну українку

СИЛА КОХАННЯ ФЕРІХИ

Мати Феріхи Зехра в юності була закохана в молодого чоловіка, проте її примусово видали заміж за іншого - Ризу Єлмаза. Суворий чоловік та батько намагається контролювати усіх у своїй родині і часто не випускає Феріху із дому. Але стосунки Феріхи із матір’ю склалися якнайкраще. Зехра завжди дбала про доньку, підтримувала її у найскладніших ситуаціях і давала цінні поради. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як склалося життя Джансу Дере після Величного століття та Сили

Больше новостей