5 турецьких серіалів, що підкорили серця українських глядачок

Насолоджуйтесь переглядом улюблених турецьких мелодрам.

Поділитися:

Харизматичні , професійна гра та мелодраматичні історії захоплюють увагу з перших секунд і змушують із нетерпінням чекати на розвиток подій. Ми підготували для вас добірку із п'яти турецьких мелодрам, які припали до душі українським глядачкам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал із зірками Величного століття

МАМА

За сюжетом нового турецького серіалу Мама дівчина Зейнеп (Джансу Дере) мріє стати фотографом, але тимчасово вирішує працювати вчителем у школі, де знайомиться зі своєю ученицею Мелек (Берен Гекйилдиз). ​Щодня маленька дівчинка піддається жорстокому поводженню з боку своєї родини - матері та її коханця. Спостерігаючи за Мелек, яка часто приходить до школи у синцях, у закритої Зейнеп прокидається материнський інстинкт, адже молода вчителька росла у прийомній родині: у 5-річному віці її покинула рідна мати. Зейнеп починає сприймати Мелек як свою доньку та вирішує викрасти дівчинку, щоб стати для неї справжньою люблячою мамою. Дивіться серіал Мама скоро на телеканалі 1+1. 

НЕСКІНЧЕННЕ КОХАННЯ

Простий хлопець Кемаль, головну роль якого виконує популярний турецький актор Бурак Озчивіт та дівчина із заможньої родини Ніхана попри походження з різних соціальних прошарків, закохуються один в одного. На жаль, не всім це до вподоби – закоханим чинять перешкоди, події навіть набувають трагічності. Чи стане їм сили зберегти почуття? Дивіться нові серії Нескінченного кохання з понеділка до п'ятниці о 17:10 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконавиця головної ролі в Нескінченному коханні уникає зустрічей із секс-символом 

ВЕЛИЧНЕ СТОЛІТТЯ. РОКСОЛАНА

Величне століття. Роксолана - популярний турецький історичний серіал. Він став одним із найдорожчих та найграндіозніших в історії турецького кінематографу. За його сюжетом українка Роксолана потрапляє в турецький полон, а згодом зіштовхується з інтригами султанського двору. Витримавши усі випробування, Роксолані вдається підкорити серце османського правителя Сулеймана.

Я ЗНОВУ ТЕБЕ КОХАЮ

Сюжет ліричної комедії розгортається навколо історії закоханих Зейнеп і Фатіха. Молоді люди заради щасливого спільного майбутнього прийняли непросте рішення — потай від рідних втекти до США. Однак із часом вони розчаровуються одне в одному, і Зейнеп повертається з їхньою спільною маленькою дитиною додому, до Туреччини. Але доля знову зводить закоханих, і виявляється, у пари ще залишилися почуття одне до одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвродливіші акторки турецьких серіалів (фото)

КОХАННЯ ПРОТИ ДОЛІ

Заможний Кахраман Йорюкхан одружений на Дефне. Мама чоловіка, Киймет ханим, давно просить молодят подарувати їй онуків, проте Дефне не може виносити дитину. Ця ситуація дуже впиває на душевний стан жінки та її стосунки з родиною. Свекруха знаходить для Дефне сурогатну матір – бідну дівчину Еліф, яка опинилася без грошей після того, як її матір посадили за ґрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу «Кохання проти долі» відверто розповіла про модельне минуле та особисте життя