Барбара Брильська розповість Каті Осадчій, як Путін розбив їй серце

Днями легенда польського та радянського кіна Барбара Брильська святкувала день народження: зірці мелодрами "Іронія долі" виповнилося 74 роки. 

Сьогодні в новому випуску "Світського життя" Катерина Осадча завітає в гості до зірки, яка мешкає у заміському будинку в селищі неподалік від Варшави, та розпитає, чим зараз живе відома акторка.

Пані Барбара не часто приймає гостей з України, тож розмова з українською телеведучою вийшла дуже відвертою. Акторка не соромлячись розповіла, чому останні роки не може дивитися на себе у дзеркало, та про кризу в особистому житті - адже чоловіки її віку їй не до вподоби.

З великим розчаруванням зірка радянської "Іронії долі" згадала про очільника Росії Владіміра Путіна:

- Я Путіна дуже любила, а він мені розбив серце, - нарікає Брильська.

Як і колеги-актори з "Іронії долі" Лілія Ахіджакова та Андрій Мягков, Барбара Брильська засуджує анексію Криму, і в російсько-українському військовому конфлікті займає проукраїнську позицію. Акторка відмовилася від участі в російському кінофестивалі у Севастополі, за що їй пропонували чималий гонорар.

На тлі останніх подій, пов'язаних з агресією Путіна до України, пані Барбара в розмові з Катериною Осадчою навіть пошкодувала, що не говорить українською, і змушена з українськими журналістами спілкуватися російською.

Не пропустіть відверте інтерв'ю Барбари Брильської, в якому вона озвучить загрози Володимиру Путіну, та розповість, на які кошти живе після виходу на пенсію, сьогодні, у п'ятницю, о 23:00 у "Світському житті" на 1+1.

Больше новостей