Барбара Брильська розповість Каті Осадчій, як Путін розбив їй серце

Барбара Брильська розповість Каті Осадчій, як Путін розбив їй серце

Днями легенда польського та радянського кіна Барбара Брильська святкувала день народження: зірці мелодрами "Іронія долі" виповнилося 74 роки. 

Поделиться:

Сьогодні в новому випуску "Світського життя" Катерина Осадча завітає в гості до зірки, яка мешкає у заміському будинку в селищі неподалік від Варшави, та розпитає, чим зараз живе відома акторка.

Пані Барбара не часто приймає гостей з України, тож розмова з українською телеведучою вийшла дуже відвертою. Акторка не соромлячись розповіла, чому останні роки не може дивитися на себе у дзеркало, та про кризу в особистому житті - адже чоловіки її віку їй не до вподоби.

З великим розчаруванням зірка радянської "Іронії долі" згадала про очільника Росії Владіміра Путіна:

- Я Путіна дуже любила, а він мені розбив серце, - нарікає Брильська.

Як і колеги-актори з "Іронії долі" Лілія Ахіджакова та Андрій Мягков, Барбара Брильська засуджує анексію Криму, і в російсько-українському військовому конфлікті займає проукраїнську позицію. Акторка відмовилася від участі в російському кінофестивалі у Севастополі, за що їй пропонували чималий гонорар.

На тлі останніх подій, пов'язаних з агресією Путіна до України, пані Барбара в розмові з Катериною Осадчою навіть пошкодувала, що не говорить українською, і змушена з українськими журналістами спілкуватися російською.

Не пропустіть відверте інтерв'ю Барбари Брильської, в якому вона озвучить загрози Володимиру Путіну, та розповість, на які кошти живе після виходу на пенсію, сьогодні, у п'ятницю, о 23:00 у "Світському житті" на 1+1.