День закоханих: Олексій Душка називає дружину "принцесою Монако"

День святого Валентина вже не за горами. Недарма саме лютий називають місяцем закоханих.

День святого Валентина 2016 вже не за горами. Недарма саме лютий називають місяцем закоханих. Ми вважаємо, що це найкращий час для розмов про любов. Ведучі телеканалу 1+1 відверто розповідають про сокровенні почуття та коханих.

Олексій Душка (ведучий програми Жизнь без Обмана) напередодні Дня святого Валентина поділився з сайтом 1plus1.ua своїми романтичними здобутками. Отже, дізнайся більше про перше кохання Олексія, стосунки з дружиною та улюблену книгу про любов.

Перше кохання Олексія Душки…

– Мені було десь 4 роки, а я був вже сформований молодий чоловік. Їй було 20-22, це була наша сусідка. В неї були довгі гарні ноги (чи я просто був ще-й не такий високий). Я ходив до них в гості дивитися серіал "Рабиня Ізаура", терпів всю цю муть, щоб побути поруч з нею. Але коли я дізнався, що в неї є хлопець, думав, що я його, так сказати, порву взагалі як "Тузік тряпку". Коли мене з ним познайомили це були такі не дитячі ревнощі. По перше, я його підійшов і стукнув. Як це так? Моє забирають, я жахливий "собственник". Чоловік, 4 роки. Ось така була історія, час лікує.

Які сімейні цінності ви найбільше плекаєте?

– Те, що ми можемо одне одному поступатися, ось це просто плюс, з моїм характером я навіть не думав, що я це зможу, але в мене дружина "принцеса Монако" – так я її називаю.

Яким повинен бути ідеальний супутник, на ваш погляд?

– Важко сказати, тому що зараз стільки людей, в яких не вистачає просто навіть взаєморозуміння, вони одружені, хоча постійно сваряться. І є діти, які все бачать. Всього цього не має бути, панацеї чи ліків від цього не завжди можна знайти, принаймні я не знаю про це. Я знаю тільки те, що реально треба бачити в цій людині, з якою ти живеш, щось світле і приємне, бо "бачили очі, що брали". Треба пробачати одне одному і розуміти, що людина інколи робить погану річ не тому, що вона зла, а можливо їй просто чогось не вистачає. Я таких людей знаю, які не діляться своїми проблемами зі своєю дружиною або подругою. "В чому проблема? Підійди, скажи їй" "Ти що? Я ж мужик, як я так можу зробити?". У мене дружина знає одну класну штуку, коли я нервуюсь, мене не треба чіпати, я походжу, понервуюсь, як би мені там не було, заспокоюсь, і потім все нормально. У нас на фоні цього виникали конфлікти, тому що, коли я нервуюсь, в мене горить все, що поруч зі мною. Я така людина гаряча, але мені треба так трошки походити десь по хаті і воно "вийде з мене" і потім я готовий обійматись, цілуватися і жартувати.

Ваша улюблена книга про кохання?

– Про кохання? Мені подобається книжки не про кохання, а про любов. Про любов до життя, про те, що людина має бути вільною і робити те, що їй подобається, але при цьому, щоб перемагало добро. Я дуже люблю братів Стругацьких, коли правильні люди все одно перемагають. Люблю книги про любов до свободи, про любов до людей, тому що якщо ми не будемо один одного любити і пробачати, в нас завжди будуть війни, а навіщо воно все? Що воно дає? Можна ж без цього. Просто нам треба стати трошки добрішими. Можливо, це важко, але це необхідно.

День святого Валентина, або День усіх закоханих – свято, яке багато людей по всьому світу відзначають 14 лютого. Є легенда, що свято назвали в честь одного з 2-х мучеників з ім'ям Валентин: Валентин Інтерамнскій і Валентин Римський.

Відзначаючи це свято, коханим дарують квіти, цукерки, іграшки, повітряні кульки і особливі листівки (у формі сердечка) з віршами, зізнаннями чи побажаннями любові, які називають валентинками.

Фото: Марія Хомчук

14 лютого: відео онлайн про те, скільки коштує доставка квітів:  

Больше новостей