День закоханих: Олексій Душка називає дружину "принцесою Монако"

День закоханих: Олексій Душка називає дружину "принцесою Монако"

День святого Валентина вже не за горами. Недарма саме лютий називають місяцем закоханих.

Поділитися:

День святого Валентина 2016 вже не за горами. Недарма саме лютий називають місяцем закоханих. Ми вважаємо, що це найкращий час для розмов про любов. Ведучі телеканалу 1+1 відверто розповідають про сокровенні почуття та коханих.

Олексій Душка (ведучий програми Жизнь без Обмана) напередодні Дня святого Валентина поділився з сайтом 1plus1.ua своїми романтичними здобутками. Отже, дізнайся більше про перше кохання Олексія, стосунки з дружиною та улюблену книгу про любов.

Перше кохання Олексія Душки…

– Мені було десь 4 роки, а я був вже сформований молодий чоловік. Їй було 20-22, це була наша сусідка. В неї були довгі гарні ноги (чи я просто був ще-й не такий високий). Я ходив до них в гості дивитися серіал "Рабиня Ізаура", терпів всю цю муть, щоб побути поруч з нею. Але коли я дізнався, що в неї є хлопець, думав, що я його, так сказати, порву взагалі як "Тузік тряпку". Коли мене з ним познайомили це були такі не дитячі ревнощі. По перше, я його підійшов і стукнув. Як це так? Моє забирають, я жахливий "собственник". Чоловік, 4 роки. Ось така була історія, час лікує.

Які сімейні цінності ви найбільше плекаєте?

– Те, що ми можемо одне одному поступатися, ось це просто плюс, з моїм характером я навіть не думав, що я це зможу, але в мене дружина "принцеса Монако" – так я її називаю.

Яким повинен бути ідеальний супутник, на ваш погляд?

– Важко сказати, тому що зараз стільки людей, в яких не вистачає просто навіть взаєморозуміння, вони одружені, хоча постійно сваряться. І є діти, які все бачать. Всього цього не має бути, панацеї чи ліків від цього не завжди можна знайти, принаймні я не знаю про це. Я знаю тільки те, що реально треба бачити в цій людині, з якою ти живеш, щось світле і приємне, бо "бачили очі, що брали". Треба пробачати одне одному і розуміти, що людина інколи робить погану річ не тому, що вона зла, а можливо їй просто чогось не вистачає. Я таких людей знаю, які не діляться своїми проблемами зі своєю дружиною або подругою. "В чому проблема? Підійди, скажи їй" "Ти що? Я ж мужик, як я так можу зробити?". У мене дружина знає одну класну штуку, коли я нервуюсь, мене не треба чіпати, я походжу, понервуюсь, як би мені там не було, заспокоюсь, і потім все нормально. У нас на фоні цього виникали конфлікти, тому що, коли я нервуюсь, в мене горить все, що поруч зі мною. Я така людина гаряча, але мені треба так трошки походити десь по хаті і воно "вийде з мене" і потім я готовий обійматись, цілуватися і жартувати.

Ваша улюблена книга про кохання?

– Про кохання? Мені подобається книжки не про кохання, а про любов. Про любов до життя, про те, що людина має бути вільною і робити те, що їй подобається, але при цьому, щоб перемагало добро. Я дуже люблю братів Стругацьких, коли правильні люди все одно перемагають. Люблю книги про любов до свободи, про любов до людей, тому що якщо ми не будемо один одного любити і пробачати, в нас завжди будуть війни, а навіщо воно все? Що воно дає? Можна ж без цього. Просто нам треба стати трошки добрішими. Можливо, це важко, але це необхідно.

День святого Валентина, або День усіх закоханих – свято, яке багато людей по всьому світу відзначають 14 лютого. Є легенда, що свято назвали в честь одного з 2-х мучеників з ім'ям Валентин: Валентин Інтерамнскій і Валентин Римський.

Відзначаючи це свято, коханим дарують квіти, цукерки, іграшки, повітряні кульки і особливі листівки (у формі сердечка) з віршами, зізнаннями чи побажаннями любові, які називають валентинками.

Фото: Марія Хомчук

14 лютого: відео онлайн про те, скільки коштує доставка квітів:  

Новини по темі