Діти-переселенці побували на телеканалі "1+1" та зустрілися з ведучими

Марічка Падалко, Анатолій Анатоліч та Людмила Барбір провели екскурсію для маленьких переселенців

Марічка Падалко, Анатолій Анатоліч та Людмила Барбір провели екскурсію для маленьких переселенців із Криму та Східної України по приміщенню студії "1+1" та  залаштунків. Малеча побувала у ньюз-румах "ТСН" та "Сніданку з 1+1", у монтажних кімнатах. А у студії прямих ефірів дітей особисто зустрічали Марічка Падалко, ведуча "ТСН.Ранок" та Анатолій Анатоліч з Людмилою Барбір, ведучі Сніданку з 1+1. Вони показали допитливим дітлахам, як влаштоване телебачення зсередини, як відбувається їхня робота, хто їм допомагає.

Канал "1+1" запросив на екскурсію дітей, які наразі живуть в одному із гуртожитків у Ворзелі, що під Києвом. Група із 15 школярів провела на каналі весь ранок.

Мета екскурсії – дати дітям заряд позитивних емоцій, як пояснили ведучі. Адже ці діти живуть у стресі – батьки їх відвезли далеко від дому, і як буде далі складатися їх побут, навчання, життя родини - точно ще не відомо

Телеведучі "1+1" одразу помітили, що більшість дітлахів сумні, тому відразу почали налагоджувати контакт, намагалися привернути увагу кожного гостя.

Марічка Падалко, наприклад, вчила 11-річну Вероніку із Краматорська, розповідати новини. Дівчинка з радістю спробувала себе в ролі телеведучої, стала біля спеціальної стійки "ТСН", старалася "працювати" на камеру, бачила себе на екрані та дуже хвилююче прочитала про події на Сході.  Марічка Падалко сказала: "Якщо можна знайти взагалі щось добре у цій ситуації, яка склалася на Півдні та Сході, то це те, що вперше багато дітей з родинами виїхали за межі своєї області, містечок, побували, наприклад, в столиці – у Києві. І вони побачили і дізналися, як живуть їх співвітчизники. Діти з родин переселенців пережили сильний стресс, але їх дитяча психіка, на щастя, швидко відновлюється, тож за сприятливих умов, за турботи, за доброго ставлення, з допомогою психологів, у них все має бути добре! Треба нам всім лікувати цих людей, ці сім'ї любов'ю, увагою". 

Наприкінці екскурсії дітлахи сфотографувалися з телезірками, і одразу на місці отримали роздруковані фото на згадку.

Больше новостей