Дмитро Комаров зізнався, які типажі жінок йому не подобаються

Невтомний мандрівник Дмитро Комаров захоплено розповідає таємниці загадкових країн, однак власні секрети не розголошує.

Невтомний мандрівник і ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров захоплено розповідає таємниці загадкових країн, однак власні секрети не розголошує. Під час відеозустрічі на сайті "1+1" Дмитро так і не відповів прихильникам, чи знайшов другу половинку. Натомість поділився враженнями від зовнішності іноземок і зізнався, що найгарнішими вважає саме наших жінок.

"Красивих дівчат дуже багато, але я завжди казав і справді так вважаю, що найвродливіші – українки. Азіатки і африканки – не мій типаж… Є неймовірно вродливі в'єтнамки, хмерки...  Існує стереотип, що тайки – дуже красиві, тому туди всі чоловіки їдуть у відпустку (сміється). Але я би не сказав… Надто вони вже низенькі. А "красиві" там, як правило, добре й дорого перероблені трансвестити (сміється). Є такі, яких справді майже не відрізниш", - сказав Комаров.

Окрім того, Дмитро зізнався, що не з тих, хто ганяється за бездоганністю зовнішності чи характеру. Принаймні, на прохання описати ідеальну дівчину відповів: "А такі бувають? Як на мене, у кожного є свої тарганчики і маленькі недоліки".

Більше дізнавайтеся у відео:

Больше новостей