Співачка Діана Арбеніна: "Як любила Україну, так її і люблю"

Співачка запевнила, що влада Росії не змушувала ні її, ні її колег підтримувати політику щодо Криму

Один із учасників другого сезону "Голосу країни" Рожден Анусі випустив дебютний альбом під назвою "Правда". Підтримати свого підопічного до Києва приїхала екс-наставниця Діана Арбеніна. В інтерв'ю "Світському життю" російська співачка розповіла, що вважає музику важливішою за політичні міжусобиці.

"Те, що Родик буде грати, це крутіше, ніж усі ці чвари й брудні інсценізації. І те, що я зараз тут, свідчить, що українців і росіян - людей, які одне одного люблять - не у політичних новинах, а в душі, ніщо не може роз'єднати", - запевнила Катю Осадчу рок-виконавиця. До речі, Діана Арбеніна згадала, що в нашу країну закохалася, відколи сіла в крісло тренера співочого шоу каналу "1+1".

"Я як любила Україну, так її і люблю. І дякувати Богу це не має жодного стосунку до того, що зараз відбувається. У мене є моя Україна… Я пам'ятаю, як тоді люди прийняли мене зі щирим серцем. Я цього ніколи не забуду", - зізналася співачка й висловила сподівання, що ніщо не завадить їй відвідувати місця, де їй добре.

"Я хочу й надалі приїжджати до Києва, я хочу грати тут концерти, я хочу просто сюди приїжджати", - сказала Арбеніна.

Освідчившись у коханні українській столиці, співачка запевнила, що влада Росії не змушувала ні її, ні її колег підтримувати політику щодо Криму. Мовляв, то був їхній власний вибір. Вона ж не поставила автографа на документі "за" втручання на територію України, адже проти будь-якого військового конфлікту.

"Я свою позицію висловлюю чітко: я не хочу війни", - сказала Арбеніна.

Більше про ставлення співачки до подій, що відбуваються, дізнавайтеся тут

Больше новостей