Співачка Діана Арбеніна: "Як любила Україну, так її і люблю"

Співачка Діана Арбеніна: "Як любила Україну, так її і люблю"

Співачка запевнила, що влада Росії не змушувала ні її, ні її колег підтримувати політику щодо Криму

Поділитися:

Один із учасників другого сезону "Голосу країни" Рожден Анусі випустив дебютний альбом під назвою "Правда". Підтримати свого підопічного до Києва приїхала екс-наставниця Діана Арбеніна. В інтерв'ю "Світському життю" російська співачка розповіла, що вважає музику важливішою за політичні міжусобиці.

"Те, що Родик буде грати, це крутіше, ніж усі ці чвари й брудні інсценізації. І те, що я зараз тут, свідчить, що українців і росіян - людей, які одне одного люблять - не у політичних новинах, а в душі, ніщо не може роз'єднати", - запевнила Катю Осадчу рок-виконавиця. До речі, Діана Арбеніна згадала, що в нашу країну закохалася, відколи сіла в крісло тренера співочого шоу каналу "1+1".

"Я як любила Україну, так її і люблю. І дякувати Богу це не має жодного стосунку до того, що зараз відбувається. У мене є моя Україна… Я пам'ятаю, як тоді люди прийняли мене зі щирим серцем. Я цього ніколи не забуду", - зізналася співачка й висловила сподівання, що ніщо не завадить їй відвідувати місця, де їй добре.

"Я хочу й надалі приїжджати до Києва, я хочу грати тут концерти, я хочу просто сюди приїжджати", - сказала Арбеніна.

Освідчившись у коханні українській столиці, співачка запевнила, що влада Росії не змушувала ні її, ні її колег підтримувати політику щодо Криму. Мовляв, то був їхній власний вибір. Вона ж не поставила автографа на документі "за" втручання на територію України, адже проти будь-якого військового конфлікту.

"Я свою позицію висловлюю чітко: я не хочу війни", - сказала Арбеніна.

Більше про ставлення співачки до подій, що відбуваються, дізнавайтеся тут