Фіналіст "Голосу країни" Михайло Мирка розповів, як проект змінив його життя

Виконавець знявся у фільмах і записав першу пісню

Нещодавно фіналіст "Голосу країни. Перезавантаження" Михайло Мирка презентував пісню "Найкращих забирають небеса", яку присвятив загиблим героям. Ця композиція стала першою, яку хлопець випустив після завершення вокального шоу "1+1". Про знаковість цього проекту, зйомки у фільмах і те, чого йому бракує для популяризації творчості, виконавець розповів у інтерв'ю pressorg24.com.

- Михайле, чи можете ви сказати, що "Голос країни" кардинально змінив ваше життя?

- Так, значною мірою. Після проекту мене часто запрошують взяти участь у різних концертах, зокрема благодійних, в яких збирають гроші для потреб АТО. Я завжди погоджуюся і з задоволенням це роблю. Також я написав кілька пісень, але щоб довести їх до пуття, скажу відверто, потрібні гроші. Тому поки вони в процесі розроблення.

- А пропозиції від продюсерів надходять?

- Так, пропозиції надходили, причому, неодноразово. Але я не погоджувався з тієї причини, що пункти, зазначені в них, я би виконувати не хотів. Тож поки я, так би мовити, у вільному плаванні.

- На вашій сторінці в соцмережі викладено фото зі зйомок фільму "Франція 60"…

- Так. Насправді роль невелика. Я знявся в масовці. Мене запросили друзі. Було дуже приємно! Також не так давно взяв участь у зйомках фільму про Богдана Хмельницького. Я грав охоронця польського князя. Це вже роль трохи вагоміша, у мене був невеликий діалог з напарником за знімальним майданчиком. Тож скоро мене можна буде побачити в кіно, хай і в епізодичній ролі. Але, все ж, це не може не тішити - новий досвід.

- Що ви вважаєте своєю головною перевагою?

- Те, що я можу співати, що можу творити. Я роблю це від душі і можу дарувати людям радість!

- А недоліком?

- Знаєте, я хотів би бути більш зібраним. Чимало творчих людей достатньо розсіяні, і я теж. Часом, на мій погляд, мені бракує активності.

- Які риси в дівчатах цінуєте понад усе?

- Щирість. Я знаю, що моя кохана зі мною, у зв'язку з тим, яка я людина, а не тому, що я, грубо кажучи, хлопчик з телевізора. Вона знала мене і до проекту. Тому в щирості її почуттів я не сумніваюся.

Больше новостей