Фіналіст "Голосу країни" Михайло Мирка розповів, як проект змінив його життя

Фіналіст "Голосу країни" Михайло Мирка розповів, як проект змінив його життя

Виконавець знявся у фільмах і записав першу пісню

Поделиться:

Нещодавно фіналіст "Голосу країни. Перезавантаження" Михайло Мирка презентував пісню "Найкращих забирають небеса", яку присвятив загиблим героям. Ця композиція стала першою, яку хлопець випустив після завершення вокального шоу "1+1". Про знаковість цього проекту, зйомки у фільмах і те, чого йому бракує для популяризації творчості, виконавець розповів у інтерв'ю pressorg24.com.

- Михайле, чи можете ви сказати, що "Голос країни" кардинально змінив ваше життя?

- Так, значною мірою. Після проекту мене часто запрошують взяти участь у різних концертах, зокрема благодійних, в яких збирають гроші для потреб АТО. Я завжди погоджуюся і з задоволенням це роблю. Також я написав кілька пісень, але щоб довести їх до пуття, скажу відверто, потрібні гроші. Тому поки вони в процесі розроблення.

- А пропозиції від продюсерів надходять?

- Так, пропозиції надходили, причому, неодноразово. Але я не погоджувався з тієї причини, що пункти, зазначені в них, я би виконувати не хотів. Тож поки я, так би мовити, у вільному плаванні.

- На вашій сторінці в соцмережі викладено фото зі зйомок фільму "Франція 60"…

- Так. Насправді роль невелика. Я знявся в масовці. Мене запросили друзі. Було дуже приємно! Також не так давно взяв участь у зйомках фільму про Богдана Хмельницького. Я грав охоронця польського князя. Це вже роль трохи вагоміша, у мене був невеликий діалог з напарником за знімальним майданчиком. Тож скоро мене можна буде побачити в кіно, хай і в епізодичній ролі. Але, все ж, це не може не тішити - новий досвід.

- Що ви вважаєте своєю головною перевагою?

- Те, що я можу співати, що можу творити. Я роблю це від душі і можу дарувати людям радість!

- А недоліком?

- Знаєте, я хотів би бути більш зібраним. Чимало творчих людей достатньо розсіяні, і я теж. Часом, на мій погляд, мені бракує активності.

- Які риси в дівчатах цінуєте понад усе?

- Щирість. Я знаю, що моя кохана зі мною, у зв'язку з тим, яка я людина, а не тому, що я, грубо кажучи, хлопчик з телевізора. Вона знала мене і до проекту. Тому в щирості її почуттів я не сумніваюся.