Голосом Анатолія Анатоліча заговорить головний герой стрічки режисера Тіма Бертона

Уже завтра відбудеться презентація довгоочікуваної картини Тіма Бертона "Великі очі"

Уже завтра, у четвер 15 січня, у Києві у кінотеатрі "Україна" відбудеться презентація довгоочікуваної картини Тіма Бертона "Великі очі".

У стрічці "Великі очі" головного героя Уолтера Кіна грає відомий голлівудський актор Крістоф Вальц, і для українського прокату його дублював ведучий каналу 1+1 Анатолій Анатоліч.

"Дубляж такої ролі виявився набагато складніше, ніж я очікував. Переживати з актором його емоцію - це дуже не просто. До того ж у головній ролі стрічки виступає оскароносний Крістоф Вальц. Кіно, яке однозначно залишить приємний відбиток у пам'яті. Найбільше я хвилювався через різницю у віці  у Вальца зі мною. Йому більше п'ятдесяти, а мені тридцять, але з перших дублів стало ясно, що мій голос органічно підходить цьому персонажу, і все стало на свої місця", - зізнається Анатоліч.

Фільм "Великі очі" заснований на реальних подіях з життя американської художниці Маргарет Кін. У 60-х роках минулого століття художниця продала величезну кількість власних картин під ім'ям чоловіка Уолтера Кіна, але незабаром світ все ж дізнався ім'я справжнього автора відомих і популярних портретів.

Зазначимо, що у дублюванні фільму українською мовою  брали участь не тільки професійні актори, а й митці та скульптори. А саме: Олег Пінчук, Ілля Ісупов, Юлія Майстренко та Маріам Найєм.

До речі, у межах київської прем'єри фільму в приміщенні кінотеатру "Україна" також відбудеться спеціальна виставка картин українських митців, які дублювали у стрічці героїв-художників.

Нагадаємо, що світова прем'єра фільму "Великі очі" відбулася у листопаді минулого року. В Україні стрічка виходить на великі екрани з 15 січня.

Больше новостей