Голосом Анатолія Анатоліча заговорить головний герой стрічки режисера Тіма Бертона

Голосом Анатолія Анатоліча заговорить головний герой  стрічки режисера Тіма Бертона

Уже завтра відбудеться презентація довгоочікуваної картини Тіма Бертона "Великі очі"

Поделиться:

Уже завтра, у четвер 15 січня, у Києві у кінотеатрі "Україна" відбудеться презентація довгоочікуваної картини Тіма Бертона "Великі очі".

У стрічці "Великі очі" головного героя Уолтера Кіна грає відомий голлівудський актор Крістоф Вальц, і для українського прокату його дублював ведучий каналу 1+1 Анатолій Анатоліч.

"Дубляж такої ролі виявився набагато складніше, ніж я очікував. Переживати з актором його емоцію - це дуже не просто. До того ж у головній ролі стрічки виступає оскароносний Крістоф Вальц. Кіно, яке однозначно залишить приємний відбиток у пам'яті. Найбільше я хвилювався через різницю у віці  у Вальца зі мною. Йому більше п'ятдесяти, а мені тридцять, але з перших дублів стало ясно, що мій голос органічно підходить цьому персонажу, і все стало на свої місця", - зізнається Анатоліч.

Фільм "Великі очі" заснований на реальних подіях з життя американської художниці Маргарет Кін. У 60-х роках минулого століття художниця продала величезну кількість власних картин під ім'ям чоловіка Уолтера Кіна, але незабаром світ все ж дізнався ім'я справжнього автора відомих і популярних портретів.

Зазначимо, що у дублюванні фільму українською мовою  брали участь не тільки професійні актори, а й митці та скульптори. А саме: Олег Пінчук, Ілля Ісупов, Юлія Майстренко та Маріам Найєм.

До речі, у межах київської прем'єри фільму в приміщенні кінотеатру "Україна" також відбудеться спеціальна виставка картин українських митців, які дублювали у стрічці героїв-художників.

Нагадаємо, що світова прем'єра фільму "Великі очі" відбулася у листопаді минулого року. В Україні стрічка виходить на великі екрани з 15 січня.