Катя Осадча розпитала Віталія Кличка, як він готується до зими

Цієї п'ятниці Катя Осадча та програма "Світське життя" вирушила до Верховної Ради, щоб поспілкуватися з українськими політиками. 

Цієї п'ятниці Катя Осадча та програма "Світське життя" вирушила до Верховної Ради, щоб поспілкуватися з українськими політиками.  Зокрема команда проекту зустріла тут київського голову Віталія Кличка.

Ні для кого не таємниця, що найбільш болюче питання для столичних жителів наразі – це гаряча вода та опалення взимку. Дехто з мешканців міста вже не дуже сподівається на роботу житлово-комунального комплексу, тому намагається вирішити це питання самотужки. Якої ж позиції в цій справі дотримується сам Кличко? Про це Катерина намагалася запитати в нього особисто.

"Зараз вся країна обговорює, як кияни переживуть цю зиму. А як ви особисто готуєтеся? Хтось закуповує бойлери, хтось стіни оббиває утеплювачем?" - запитала ведуча у мера.

"Готуюся. Я зараз їжджу до інших країн, звертаюся, щоб нам отримати техніку",  -  почав розповідати Віталій Кличко. А коли Катерина спробувала з'ясувати трохи більше інформації, він просто втік…

Що ж сталося? І куди зник міський голова? Дивіться у сюжеті на офіційному сайті проекту. 

Больше новостей