Катя Осадча розпитала Віталія Кличка, як він готується до зими

Катя Осадча розпитала Віталія Кличка, як він готується до зими

Цієї п'ятниці Катя Осадча та програма "Світське життя" вирушила до Верховної Ради, щоб поспілкуватися з українськими політиками. 

Поделиться:

Цієї п'ятниці Катя Осадча та програма "Світське життя" вирушила до Верховної Ради, щоб поспілкуватися з українськими політиками.  Зокрема команда проекту зустріла тут київського голову Віталія Кличка.

Ні для кого не таємниця, що найбільш болюче питання для столичних жителів наразі – це гаряча вода та опалення взимку. Дехто з мешканців міста вже не дуже сподівається на роботу житлово-комунального комплексу, тому намагається вирішити це питання самотужки. Якої ж позиції в цій справі дотримується сам Кличко? Про це Катерина намагалася запитати в нього особисто.

"Зараз вся країна обговорює, як кияни переживуть цю зиму. А як ви особисто готуєтеся? Хтось закуповує бойлери, хтось стіни оббиває утеплювачем?" - запитала ведуча у мера.

"Готуюся. Я зараз їжджу до інших країн, звертаюся, щоб нам отримати техніку",  -  почав розповідати Віталій Кличко. А коли Катерина спробувала з'ясувати трохи більше інформації, він просто втік…

Що ж сталося? І куди зник міський голова? Дивіться у сюжеті на офіційному сайті проекту.