Книги "Війна очима ТСН" та "94 дні. Євромайдан очима ТСН" на Львівському Форумі видавців

Разом із героями видання - кореспондентами ТСН Олександром Загородним та Андрієм Цаплієнко - її автор Ольга Кашпор представить книгу учасникам та гостям

З 10 по 13 вересня книги "Війна очима ТСН" та "94 дні. Євромайдан очима ТСН" будуть представлені на 22-му Форумі видавців, що пройде у Львові.

Зокрема, 11 вересня у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться презентація книги "Війна очима ТСН" в рамках Форуму. Разом із героями видання - кореспондентами ТСН Олександром Загородним та Андрієм Цаплієнко - її автор Ольга Кашпор представить книгу учасникам та гостям Форуму. Початок презентації о 17:00

Нагадаємо, що "Війна очима ТСН"— це книга та мультимедійний проект, що складається з 28 проникливих історій у вигляді есе, а також розширеної версії відео-розповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті https://war.tsn.ua/. Герої проекту — журналісти та оператори, які невтомно їздять у відрядження до зони АТО.

"94 дні. Євромайдан очима ТСН" — це колективне бачення  журналістів, операторів, редакторів і ведучих ТСН, для кожного з яких Євромайдан став не лише роботою, а й важливою сторінкою життя. За матеріалами команди ТСН в фотофактах та спогадах відтворено хронологію подій тих буремних днів.

Придбати книги можна у книгарнях України, на сайті https://war.tsn.ua/, а також під час книжкового ярмарку Форуму (3 поверх, стенд 310а)

 

Больше новостей