Комаров спробував себе у ролі пілота на трасі Формули-1 (ВІДЕО)

Ведучий "Світу навиворіт" показав свій перший заїзд у ролі пілота Формули 1.

Ведучий Світу навиворіт любить випробовувати все на собі та постійно шукає нові відчуття.

Дмитро Комаров зізнається, що сьогодні його важко чимось здивувати, але трапляються винятки. Під час своєї відпуски у ОАЕ ведучий отримав просто неймовірний подарунок. Мандрівник - затятий автомібіліст, і у минулому професійно займався автожурналістикою та проводив тест-драйви. Навіть жартома називає своїм першим коханням рідкісний Ford EscortЙого мрією було спробувати себе на на швидкісній трасі.

"Ми з вами, кожен з нас, можемо абсолютно все. Головне поставити мету і не сумніватися, що досягнеш її. Дякую моїм друзям з Абу-Дабі за можливість реалізувати одну з "мрій" - поганяти на тренувальному боліді на діючій трасі Формули-1. Не забуду це ніколи. 3,1 секунди до 100 км/год, погляд на трасу зсередини, очима пілота. Адреналін. І звук, цей звук неповторний. Загалом, заряд енергією на рік вперед. На відео - мій дебютний заїзд в ролі пілота Формули"

Яс-Марина - гоночна траса на штучному острові. Саме тут дебютував Гран-прі Абу-Дабі у сезоні 2009 року Формули-1.

Loading...

Нагадаємо, зараз Дмитро Комаров готується до здійснення ще однієї свої мрії. У новому сезоні Світу навиворіт знімальна група покаже 1+1 Непал та підкорить Еверест.

Больше новостей