Кухня Руслана Сенічкіна схвалена котами

За давнім повір'ям першим до нової оселі повинен зайти кіт, щоб дім наповнився добром.

За давнім повір'ям першим до нової оселі повинен зайти кіт, щоб дім наповнився добром. Сподіваємося, тепер кожен ранок у компанії "Сніданку з 1+1" для вас буде по-справжньому добрим: першими до оновленої студії завітати аж одинадцять котів.

Пухнасті зірки, які знялися у спеціальному ролику до новосілля найстарішого ранкового шоу країни, виявилися примхливішими за ведучих. Якою б великою не була нова домівка, вони ніяк не могли вмоститися і знайти собі місце. Особливий інтерес хвостаті, звісно, виявили до кухні Руслана Сенічкіна. Ведучим довелося приміряти на себе ролі справжніх дресирувальників.

Найбільшому чорному коту, який нагадував Бегемота з роману "Майстер та Маргарита", дуже сподобалась Людмила Барбір, а інший хвостатий хуліган намагався сховатися у довгій спідниці Марини Леончук. Під час знімання жоден ведучий не постраждав.

У новому сезоні "Сніданок" надихатиме, підтримуватиме і заряджатиме бадьорістю своїх глядачів. До Анатолій Анатоліча, Марини Леончук, Руслана Сеничкіна та Людмили Барбір приєднаються експерти з психології, фітнесу та правильного харчування, які будуть не просто гостями програми, а її повноцінними співведучими.

Больше новостей