У "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна", ведучі щоранку радують глядачів новими рецептами. Яку страву готували цього разу? Розгадайте наш ребус, а ми поділимося рецептом.
Кулінарний ребус: відповідь
Підказка: ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін приготував одну з найпопулярніших та найсмачніших страв азійської кухні. Вона готується недовго, чудово підходить для ситного сніданку. Ця страва ситна, смачна, запашна, має кислинку.
Шукайте відповідь на кулінарний ребус під фото.
Правильна відповідь: курка в кисло-солодкому соусі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідея простої та смачної вечері: грибні кульки в паніруванні від “Сніданку з 1+1”
Курка в кисло-солодкому соусі: рецепт
- Філе стегна - 2 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Солодкий перець - 1 шт.
- Корінь імбиру - 1 ч. л.
- Соус “Солодкий чилі” - 1 уп.
- Сіль - на смак
- Олія
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такого ви ще не куштували: солоний "Наполеон" з тунцем від Єгора Гордєєва
Як приготувати курку в кисло-солодкому соусі
- На розігріту пательню наливаємо соняшникову рафіновану олію, додаємо нарізану цибулю, подрібнений імбир, перемішуємо.
- Болгарський червоний перець нарізаємо смужками та додаємо у пательню. Важливо не пересмажити перець, він має зберегти свою хрумкість.
- М'ясо нарізаємо смужками та попередньо маринуємо, додавши прянощі та спеції.
- До овочів, які смажаться, додати соус чилі. Перемішати.
- Наступний етап — додати м'ясо до овочевої пасти, перемішати. Смажити 3-5 хвилин до повного приготування.
- Готову страву можна викласти на локшину або рис, а також загорнути у лаваш.
Loading...