Кулінарний ребус: яка страва зображена на фото (рецепт)

Кулінарний ребус: відгадайте страву на фото і дізнайтеся рецепт

Онлайн ребус: розгадайте, яка страва зображена на фото та дізнайтеся рецепт.

Поделиться:

У "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна", ведучі щоранку радують глядачів новими рецептами. Яку страву готували цього разу? Розгадайте наш ребус, а ми поділимося рецептом.

Кулінарний ребус: відповідь

Підказка: ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін приготував одну з найпопулярніших та найсмачніших страв азійської кухні. Вона готується недовго, чудово підходить для ситного сніданку. Ця страва ситна, смачна, запашна, має кислинку.

Шукайте відповідь на кулінарний ребус під фото.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

Правильна відповідь: курка в кисло-солодкому соусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідея простої та смачної вечері: грибні кульки в паніруванні від “Сніданку з 1+1”

Курка в кисло-солодкому соусі: рецепт

  • Філе стегна - 2 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Солодкий перець - 1 шт.
  • Корінь імбиру - 1 ч. л.
  • Соус “Солодкий чилі” - 1 уп.
  • Сіль - на смак
  • Олія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такого ви ще не куштували: солоний "Наполеон" з тунцем від Єгора Гордєєва

Як приготувати курку в кисло-солодкому соусі

  1. На розігріту пательню наливаємо соняшникову рафіновану олію, додаємо нарізану цибулю, подрібнений імбир, перемішуємо. 
  2. Болгарський червоний перець нарізаємо смужками та додаємо у пательню. Важливо не пересмажити перець, він має зберегти свою хрумкість. 
  3. М'ясо нарізаємо смужками та попередньо маринуємо, додавши прянощі та спеції. 
  4. До овочів, які смажаться, додати соус чилі. Перемішати.
  5. Наступний етап — додати м'ясо до овочевої пасти, перемішати. Смажити 3-5 хвилин до повного приготування. 
  6. Готову страву можна викласти на локшину або рис, а також загорнути у лаваш.

Новости по теме