Марічка Падалко вручила нагороду чемпіонці з вільної боротьби

 2014 рік став одним із найбільш вдалих для українських чемпіонів. 

Не всі знають, але 2014 рік став одним із найбільш вдалих для українських чемпіонів. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі розповіла ведуча "ТСН. Ранок" Марічка Падалко, яка нещодавно стала гостею  церемонії "Герої спортивного року".

Разом з олімпійським чемпіоном зі спортивної гімнастики Валерієм Гончаровим тележурналіст нагородила переможницю у номінації "Повернення року" Юлію Ткач, спортсменку, яку швидко повернулася з декрету та стала чемпіонкою світу з вільної боротьби. 

"Вибачатися і ще раз вибачатися - найбільше бажання, яке було в мене, опинившись на сцені церемонії "Герої спортивного року". Як телевізійник я розумію, як ми завинили останнім часом перед цими героїчними, мужніми і водночас такими скромними людьми і скільки уваги, зокрема, медійної вони від нас недоотримали", - зізналася Марічка, яка колись саме із спортивних новин розпочинала свою кар'єру на "1+1".

Для неї стало відкриттям, що дуже трагічний і героїчний рік для України, став за кількістю міжнародних нагород, найуспішнішим в історії вітчизняного спорту.

"Як ви розумієте, не "завдяки", а "всупереч" всім обставинам. Спортсмени переживають всі ті самі події, що і вся країна: дефлімпієць Дмитро Максимов загинув на Майдані, найкращий спортсмен року гімнаст Олег Верняєв поки втратив свою малу батьківщину (він з Донецька), спортсмени теж на війні, і не всі повертаються, на жаль, звідти живими. Не мобілізують, як мені розповіли тренери, лише членів національних збірних. Тільки справжні чемпіони не шукають виправдань, вони беруть і перемагають попри все. Вони по всьому світу підіймають наш прапор і співають наш гімн. І не списують невдачі на війну і на відсутність грошей".

Больше новостей