Марічка Падалко вручила нагороду чемпіонці з вільної боротьби

Марічка Падалко вручила нагороду чемпіонці з вільної боротьби

 2014 рік став одним із найбільш вдалих для українських чемпіонів. 

Поділитися:

Не всі знають, але 2014 рік став одним із найбільш вдалих для українських чемпіонів. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі розповіла ведуча "ТСН. Ранок" Марічка Падалко, яка нещодавно стала гостею  церемонії "Герої спортивного року".

Разом з олімпійським чемпіоном зі спортивної гімнастики Валерієм Гончаровим тележурналіст нагородила переможницю у номінації "Повернення року" Юлію Ткач, спортсменку, яку швидко повернулася з декрету та стала чемпіонкою світу з вільної боротьби. 

"Вибачатися і ще раз вибачатися - найбільше бажання, яке було в мене, опинившись на сцені церемонії "Герої спортивного року". Як телевізійник я розумію, як ми завинили останнім часом перед цими героїчними, мужніми і водночас такими скромними людьми і скільки уваги, зокрема, медійної вони від нас недоотримали", - зізналася Марічка, яка колись саме із спортивних новин розпочинала свою кар'єру на "1+1".

Для неї стало відкриттям, що дуже трагічний і героїчний рік для України, став за кількістю міжнародних нагород, найуспішнішим в історії вітчизняного спорту.

"Як ви розумієте, не "завдяки", а "всупереч" всім обставинам. Спортсмени переживають всі ті самі події, що і вся країна: дефлімпієць Дмитро Максимов загинув на Майдані, найкращий спортсмен року гімнаст Олег Верняєв поки втратив свою малу батьківщину (він з Донецька), спортсмени теж на війні, і не всі повертаються, на жаль, звідти живими. Не мобілізують, як мені розповіли тренери, лише членів національних збірних. Тільки справжні чемпіони не шукають виправдань, вони беруть і перемагають попри все. Вони по всьому світу підіймають наш прапор і співають наш гімн. І не списують невдачі на війну і на відсутність грошей".