Наталія Мосейчук показала інтерв'ю, яке не потрапило у ТСН (ВІДЕО)

Навесні ведуча ТСН відвідала Маріуполь, де зустрілась з місцевими жителями та активістами. 

Навесні ведуча  "ТСН" Наталія Мосейчук відвідала Маріуполь, де зустрілась з місцевими жителями та активістами. Безпрецедентна поїздка телеведучої національних новин до прифронтового міста стала абсолютною несподіванкою для жителів міста.

Метою поїздки стало бажання пані Наталі особисто поспілкуватися з маріупольцями, зрозуміти їх погляди та почути історії їх життя.

Під час перебування у місті ведуча поговорила з директоркою місцевої школи, яка поділилася власним поглядом на виховання патріотизму у сучасних дітей, та розповіла про те, як змінився уклад життя маріупольців за останній рік. 

"У травні місяці я їздила в Маріуполь, "міряла градус патріотизму". Так от, він – високий. І лишається тільки побажати маріупольським патріотам його не розгубити. Викладаю інтерв'ю , яке дочекалося свого часу. Ніна Анатоліївна Царевська, директор 42 школи. Одна з тих, хто не побоявся вивісити український прапор на стіні своєї школи тоді, коли Маріуполь однією ногою був в ДНР. Вона далека від паніки, істерики, "нас зрадили" та "всьо пропало". Але прикро, що нагорі не питають таких, як вона", - зазначила ведуча на своїй сторінці у Facebook.

Больше новостей