Наталія Мосейчук показала інтерв"ю, яке не потрапило у ТСН (ВІДЕО)

Наталія Мосейчук показала інтерв'ю, яке не потрапило у ТСН (ВІДЕО)

Навесні ведуча ТСН& відвідала Маріуполь, де зустрілась з місцевими жителями та активістами. 

Поділитися:

Навесні ведуча  "ТСН" Наталія Мосейчук відвідала Маріуполь, де зустрілась з місцевими жителями та активістами. Безпрецедентна поїздка телеведучої національних новин до прифронтового міста стала абсолютною несподіванкою для жителів міста.

Метою поїздки стало бажання пані Наталі особисто поспілкуватися з маріупольцями, зрозуміти їх погляди та почути історії їх життя.

Під час перебування у місті ведуча поговорила з директоркою місцевої школи, яка поділилася власним поглядом на виховання патріотизму у сучасних дітей, та розповіла про те, як змінився уклад життя маріупольців за останній рік. 

Вже котрий день поспіль з тривогою переглядаю фронтові зведення по маріупольському напрямку. Котрий день поспіль слух ловить все, що пов'язано із Широкиним . Вчорашня заява Президента, мовляв "женіть панікерів в шию,не заважайте армії виконувати свою роботу, Маріуполь не здадуть" лише додала тривоги. Мені важко уявити, як її сприймають маріупольці. Особливо ті, хто проти демілітаризації, хто допомагає нашим воїнам, які стіною стоять за місто, хто рік тому вже бачив російський триколор на своїх вулицях та п'яні шабаші "ополченія". У травні місяці я їздила в Маріуполь, "міряла градус патріотизму". Так от, він – високий. І лишається тільки побажати маріупольським патріотам його не розгубити. Викладаю інтерв'ю , яке дочекалося свого часу. Ніна Анатоліївна Царевська, директор 42 школи. Одна з тих, хто не побоявся вивісити український прапор на стіні своєї школи тоді, коли Маріуполь однією ногою був в ДНР. Вона далека від паніки, істерики, "нас зрадили" та "всьо пропало". Але прикро, що нагорі не питають таких, як вона.#Маріуполь #ТСН #Мосейчук #Україна #Переможе #Мир

Posted by Наталія Мосейчук on 28 июля 2015 г.

"У травні місяці я їздила в Маріуполь, "міряла градус патріотизму". Так от, він – високий. І лишається тільки побажати маріупольським патріотам його не розгубити. Викладаю інтерв'ю , яке дочекалося свого часу. Ніна Анатоліївна Царевська, директор 42 школи. Одна з тих, хто не побоявся вивісити український прапор на стіні своєї школи тоді, коли Маріуполь однією ногою був в ДНР. Вона далека від паніки, істерики, "нас зрадили" та "всьо пропало". Але прикро, що нагорі не питають таких, як вона", - зазначила ведуча на своїй сторінці у Facebook.

Новини по темі