Під час включень з Майдану ведучого ТСН стіною оточували протестувальники

Ведучий "ТСН. Ранок" Єгор Гордєєв розповів, що під час прямих включень з Майдану його насправді оточував натовп людей, які навіть намагалися долучитися до розмови.

Ведучий "ТСН. Ранок" Єгор Гордєєв розповів, що під час прямих включень з Майдану його насправді оточував натовп людей, які навіть намагалися долучитися до розмови. Про те, як несподівано довелося поміняти студію на роботу у польових умовах, він розказав в інтерв'ю "Телезамку".

У зв'язку з масовими протестами ТСН збільшила кількість випусків. Аби виствітлити максимальну кількість подій, з мікрофоном на Майдан довелося вийти навіть ведучим.

"Редакція справлялася з величезними проблемами, адже кількість журналістів, редакторів не розрахована на додатковий ефірний час. І ми зрозуміли, що це вкрай важливі події, які наш гладач має знати. Тому практично безперервно ми ночували на Майдані по черзі", - відкрив подробиці Гордєєв.

Він розповів,як під час одного з включень майданівці практично влаштували навколо нього стінку.

"Під час включення на Майдані був випадок, коли люди підходили наживо і навколо мене влаштували стінку, - розповів Гордєєв. - Ти відчуваєш таку велику кількість людей навколо, які просто зараз чують, що ти говориш, намагаються долучитися до розмови".

Нагадаємо, команда "ТСН. Тиждень" створила кліп про трагічні події на вул. Грушевського.

Больше новостей