Під час включень з Майдану ведучого ТСН стіною оточували протестувальники

Під час включень з Майдану ведучого ТСН стіною оточували протестувальники

Ведучий "ТСН. Ранок" Єгор Гордєєв розповів, що під час прямих включень з Майдану його насправді оточував натовп людей, які навіть намагалися долучитися до розмови.

Поделиться:

Ведучий "ТСН. Ранок" Єгор Гордєєв розповів, що під час прямих включень з Майдану його насправді оточував натовп людей, які навіть намагалися долучитися до розмови. Про те, як несподівано довелося поміняти студію на роботу у польових умовах, він розказав в інтерв'ю "Телезамку".

У зв'язку з масовими протестами ТСН збільшила кількість випусків. Аби виствітлити максимальну кількість подій, з мікрофоном на Майдан довелося вийти навіть ведучим.

"Редакція справлялася з величезними проблемами, адже кількість журналістів, редакторів не розрахована на додатковий ефірний час. І ми зрозуміли, що це вкрай важливі події, які наш гладач має знати. Тому практично безперервно ми ночували на Майдані по черзі", - відкрив подробиці Гордєєв.

Він розповів,як під час одного з включень майданівці практично влаштували навколо нього стінку.

"Під час включення на Майдані був випадок, коли люди підходили наживо і навколо мене влаштували стінку, - розповів Гордєєв. - Ти відчуваєш таку велику кількість людей навколо, які просто зараз чують, що ти говориш, намагаються долучитися до розмови".

Нагадаємо, команда "ТСН. Тиждень" створила кліп про трагічні події на вул. Грушевського.