Рецепт від Руслана Сенічкіна: запечені фаршировані овочі

Страви, приготовані у печі, не тільки корисні, а й надзвичайно смачні.

У програмі Сніданок 1+1 Руслан Сенічкін поділився рецептом запечених фаршированих овочів. Ведучий 1+1 запевняє, що страва найкраще смакуватиме зі сметаною чи несолодким йогуртом.

ІНГРЕДІЄНТИ

М'ясо – 200 г.

Цибуля – 1 шт.

Цукіні – 1 шт.

Перець – 2 шт.

Кабачок – 1 шт.

Баклажан – 1 шт.

Ізюм – 100 г.

Вершковий сир – 200 г.

Спеції за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Нарізані перець, серединки баклажанів і цибулю помістити у миску.

Не варто додавати багато овочів, адже начинка може вийти водянистою.

2. Додати сир та ізюм.

3. Дрібно порубати яловичину або інше м’ясо.

4. Додати спеції за смаком. Перемішати.

5. У форму для запікання налити трохи води, подрібнити кілька зубчиків часника.

6. Почищені баклажан, кабачок, перець і цукіні начинити фаршом.

7. Зверху накрити овочі капелюшками.

8. Запікати при температурі 180 градусів протягом 1 год.

Больше новостей