Рецепт від Руслана Сенічкіна: холодний суп із огірка та цукіні
Холодний суп – смачна альтернатива гарячим і важким стравам влітку.
У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін поділився рецептом поживного холодного супу з огірка та цукіні.
Страва тонізує та найкраще смакує у спеку. Адже влітку мало хто полюбляє гарячу та важку їжу.
ІНГРЕДІЄНТИ
Цукіні – 2 шт.
Огірок – 4 шт.
Сметана – 4 ст.л.
Зелена цибуля – 30 г.
Лимонний сік – 2 ст.л.
Спеції за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Цукіні та огірок подрібнити в блендері. Додати лимонний сік.
Цукіні має більш ніжну структуру, тому його краще використовувати сирим. Шкірку з цукіні не зрізайте, вона містить багато вітаміну С.
2. Додати сметану та спеції за смаком.
3. Додати холодну мінеральну воду (з газом або без). Перемішати.
4. Нарізати зелену цибулю. Додати в суп.
5. Додати оливкову олію.
Дивіться також нашу підбірку літніх супів від Руслана Сенічкіна: болгарський таратор на кефірі, томатна окрошка та холодний суп із буряка.