Рене Зеллвегер розповіла правду про свої пластичні операції (ФОТО)

Актриса зробила спробу повернути собі риси обличчя до пластичної операції.

Рік тому Рене Зеллвегер шокувала громадськість своєю появою на церемонії вручення нагород Women In Hollywood Awards. Актрису спочатку ніхто не впізнав, настільки сильно змінилося її обличчя.

З чола 45-річної Рене Зельвегер після операції  зникли всі зморшки, щоки стали пухкими, як це буває у юних дівчат, з'явився навіть новий малюнок брів.

Спочатку Зельвегер спокійно відреагувала на бурхливу реакцію, повідомивши, що її змінив новий спосіб життя. Вона стала менше часу приділяти роботі і більше - собі, що дозволило їй належним чином доглядати за зовнішністю. Минуло чимало часу, доки актриса, нарешті, зважилася розповісти про те, як вона переживала пересуди.

За словами Рене, вона нічого не читала про себе в ЗМІ, але друзі і колеги, які бачили обговорення у Мережі, закидали її словами підтримки.

"Як я себе почувала? Я не знаю. І мені це подобається. Але у всій цій історії є щось хороше. Тепер у мені менше страху. Безумовно", - зізналася актриса в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly.

Зельвегер довгий час заперечувала факт втручання пластичних хірургів, але експерти в цій галузі були невблаганні, почавши перераховувати операції, які могла зробити з собою актриса. Говорили про пластик верхньої зони очей, невеликій дозі ботокса в лоб, а також ультразвукової терапії, за допомогою якої знаменитість зробила шкіру пружною.  ЗМІ також повідомили, що Рене Зеллвегер зробила спробу повернути собі риси обличчя до пластичної операції.

Дивіться фільм "Замерзла з Маямі" за участю Рене Зеллвегер 21 січня о 1:20 на 1+1.

Больше новостей