Рене Зеллвегер розповіла правду про свої пластичні операції (ФОТО)

Рене Зеллвегер розповіла правду про свої пластичні операції (ФОТО)

Актриса зробила спробу повернути собі риси обличчя до пластичної операції.

Поделиться:

Рік тому Рене Зеллвегер шокувала громадськість своєю появою на церемонії вручення нагород Women In Hollywood Awards. Актрису спочатку ніхто не впізнав, настільки сильно змінилося її обличчя.

З чола 45-річної Рене Зельвегер після операції  зникли всі зморшки, щоки стали пухкими, як це буває у юних дівчат, з'явився навіть новий малюнок брів.

Спочатку Зельвегер спокійно відреагувала на бурхливу реакцію, повідомивши, що її змінив новий спосіб життя. Вона стала менше часу приділяти роботі і більше - собі, що дозволило їй належним чином доглядати за зовнішністю. Минуло чимало часу, доки актриса, нарешті, зважилася розповісти про те, як вона переживала пересуди.

За словами Рене, вона нічого не читала про себе в ЗМІ, але друзі і колеги, які бачили обговорення у Мережі, закидали її словами підтримки.

"Як я себе почувала? Я не знаю. І мені це подобається. Але у всій цій історії є щось хороше. Тепер у мені менше страху. Безумовно", - зізналася актриса в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly.

Зельвегер довгий час заперечувала факт втручання пластичних хірургів, але експерти в цій галузі були невблаганні, почавши перераховувати операції, які могла зробити з собою актриса. Говорили про пластик верхньої зони очей, невеликій дозі ботокса в лоб, а також ультразвукової терапії, за допомогою якої знаменитість зробила шкіру пружною.  ЗМІ також повідомили, що Рене Зеллвегер зробила спробу повернути собі риси обличчя до пластичної операції.

Дивіться фільм "Замерзла з Маямі" за участю Рене Зеллвегер 21 січня о 1:20 на 1+1.

Новости по теме