Шеф "Пекельної кухні" збирає "дрім тім" сезону

Головна інтрига шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" залишилася до кінця не розкритою.

Головна інтрига шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" залишилася до кінця не розкритою. У четвер 6 червня на каналі 1+1 глядачі побачили, як шеф обирав найкращих учасників сезону. Саме ці люди, за правилами проекту, отримують чорні кітелі і вступають у вирішальну боротьбу за головну нагороду проекту - 500 тисяч гривень.

Отримати чорний кітель від шефа - надзвичайно почесно. Це означає, що кухар є справжнім професіоналом, а його страви - шедеврами кулінарії.

У шефа є лише 5 чорних кітелів. І на них претендують одразу 8 учасників. З такими цифрами розпочалася 10 серія шоу "Пекельна кухня. Битва характерів". Арам Мнацаканов вирішив розтягнути задоволення і почав роздавати чорні кітелі з самого ранку.

Так першою до п'ятірки найкращих потрапила одеситка Анна Сергієнко. Аня, як лідер синіх, фактично самотужки розгромила усю червону команду у конкурсі м'ясних страв. Шеф загадав учасникам приготувати ресторанні страви з тушки поросяти так, щоб не залишилося жодної невикористаної частини. Саме Сергієнко вразила шефа холодцем без жодної краплинки жиру. А про зельц він взагалі сказав, що смачнішого не куштував за все життя. Таким чином Сергієнко одразу отримала чорний кітель.

Наступним омріяний кітель одягнув харків'янин Олексій Нікітін. Він переміг у конкурсі від французського шеф-кухаря, котрий вчив учасників готувати особливу страву - смажені гребінці з пюре зі спаржи.

Відтак на фінальній вечері у синій команді було одразу двоє учасників у чорних кітелях. А в червоній - жодного.

Вечеря 10 випуску також увійде в історію "Пекельної кухні". Адже червона команда видала усі замовлення за рекордний час - 1 годину 56 хвилин. Ще ніколи кухарі третього сезону не працювали так швидко.

Перемогу червоним приніс су-шеф Володимр Ярославський. Обидві команди мали можливість самостійно обирати су-шефів. Та якщо сині чомусь обрали новенького Сергія Марченко, то червоні вирішили: дозволено все, що не заборонено. І вони не стали вибирати су-шефа з команди, а запросили на цю позицію досвідченого Ярославського.

Під керівництвом Володимира команда одразу набрала шалений темп. Коли червоні віддали останні десерти, сині все ще борсалися із гарячими стравами. У розпал вечері синя кухня була закрита.

Номінантів на виліт шеф Арам Мнацаканов обирав самостійно. Він сходу залишив на "Пекельній кухні" Євгенію Рафаловську, Дарвіна Седеньо та Анну Андрієнко.

А от з рештою учасників була зовсім інша розмова.

Першою цього вечора проект залишила Леона Тосхопаран. Дівчина, яка встигла пересваритися мало не з усіма учасниками, і при цьому вражала суддів смачними стравами, сказала, що залишає "Пекельну кухню" за власним бажанням.

Наступним кітель зняв Сергій Марченко. Він опинився в одній номінації із Наталею Баннік. Чоловік сказав, що вважає Наташу більшим професіоналом, ніж себе. Тому буде чесно, якщо шоу залишить саме він. 

Потім Наталя опинилася під загрозою вильоту разом з Іваном Ломейко. Обоє захищали своє бажання одягнути чорний кітель з усіх сил. І шеф... так і не зміг прийняти рішення! Хлопець і дівчина поки залишаються на "Пекельній кухні".

Таким чином до кінця не зрозуміло, яким буде склад "дрім тім" сезону. Перед тим, як відправити кухарів відпочивати, шеф сказав, що жодному з них не варто розслаблятися. Він вирішив не видавати чорні кітелі цього вечора. А Анну і Олексія попередив - свої чорні кітелі вони також можуть запросто втратити.

У наступній серії дивіться, хто з кухарів нарешті отримає омріяний чорний кітель? Які нові випробування вигадає шеф? Та які цікаві майстер-класи від визнаних шеф-кухарів чекають учасників попереду?

"Пекельна кухня. Битва характерів" - найгарячіше кулінарне шоу країни. Дивіться щочетверга о 22:30 на каналі 1+1.

Больше новостей