Шеф "Пекельної кухні" збирає "дрім тім" сезону

Шеф "Пекельної кухні" збирає "дрім тім" сезону

Головна інтрига шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" залишилася до кінця не розкритою.

Поділитися:

Головна інтрига шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" залишилася до кінця не розкритою. У четвер 6 червня на каналі 1+1 глядачі побачили, як шеф обирав найкращих учасників сезону. Саме ці люди, за правилами проекту, отримують чорні кітелі і вступають у вирішальну боротьбу за головну нагороду проекту - 500 тисяч гривень.

Отримати чорний кітель від шефа - надзвичайно почесно. Це означає, що кухар є справжнім професіоналом, а його страви - шедеврами кулінарії.

У шефа є лише 5 чорних кітелів. І на них претендують одразу 8 учасників. З такими цифрами розпочалася 10 серія шоу "Пекельна кухня. Битва характерів". Арам Мнацаканов вирішив розтягнути задоволення і почав роздавати чорні кітелі з самого ранку.

Так першою до п'ятірки найкращих потрапила одеситка Анна Сергієнко. Аня, як лідер синіх, фактично самотужки розгромила усю червону команду у конкурсі м'ясних страв. Шеф загадав учасникам приготувати ресторанні страви з тушки поросяти так, щоб не залишилося жодної невикористаної частини. Саме Сергієнко вразила шефа холодцем без жодної краплинки жиру. А про зельц він взагалі сказав, що смачнішого не куштував за все життя. Таким чином Сергієнко одразу отримала чорний кітель.

Наступним омріяний кітель одягнув харків'янин Олексій Нікітін. Він переміг у конкурсі від французського шеф-кухаря, котрий вчив учасників готувати особливу страву - смажені гребінці з пюре зі спаржи.

Відтак на фінальній вечері у синій команді було одразу двоє учасників у чорних кітелях. А в червоній - жодного.

Вечеря 10 випуску також увійде в історію "Пекельної кухні". Адже червона команда видала усі замовлення за рекордний час - 1 годину 56 хвилин. Ще ніколи кухарі третього сезону не працювали так швидко.

Перемогу червоним приніс су-шеф Володимр Ярославський. Обидві команди мали можливість самостійно обирати су-шефів. Та якщо сині чомусь обрали новенького Сергія Марченко, то червоні вирішили: дозволено все, що не заборонено. І вони не стали вибирати су-шефа з команди, а запросили на цю позицію досвідченого Ярославського.

Під керівництвом Володимира команда одразу набрала шалений темп. Коли червоні віддали останні десерти, сині все ще борсалися із гарячими стравами. У розпал вечері синя кухня була закрита.

Номінантів на виліт шеф Арам Мнацаканов обирав самостійно. Він сходу залишив на "Пекельній кухні" Євгенію Рафаловську, Дарвіна Седеньо та Анну Андрієнко.

А от з рештою учасників була зовсім інша розмова.

Першою цього вечора проект залишила Леона Тосхопаран. Дівчина, яка встигла пересваритися мало не з усіма учасниками, і при цьому вражала суддів смачними стравами, сказала, що залишає "Пекельну кухню" за власним бажанням.

Наступним кітель зняв Сергій Марченко. Він опинився в одній номінації із Наталею Баннік. Чоловік сказав, що вважає Наташу більшим професіоналом, ніж себе. Тому буде чесно, якщо шоу залишить саме він. 

Потім Наталя опинилася під загрозою вильоту разом з Іваном Ломейко. Обоє захищали своє бажання одягнути чорний кітель з усіх сил. І шеф... так і не зміг прийняти рішення! Хлопець і дівчина поки залишаються на "Пекельній кухні".

Таким чином до кінця не зрозуміло, яким буде склад "дрім тім" сезону. Перед тим, як відправити кухарів відпочивати, шеф сказав, що жодному з них не варто розслаблятися. Він вирішив не видавати чорні кітелі цього вечора. А Анну і Олексія попередив - свої чорні кітелі вони також можуть запросто втратити.

У наступній серії дивіться, хто з кухарів нарешті отримає омріяний чорний кітель? Які нові випробування вигадає шеф? Та які цікаві майстер-класи від визнаних шеф-кухарів чекають учасників попереду?

"Пекельна кухня. Битва характерів" - найгарячіше кулінарне шоу країни. Дивіться щочетверга о 22:30 на каналі 1+1.