Син Тіни Кароль прийшов на сліпі прослуховування

В ефірі ранкової передачі Сніданок з 1+1 тренер Голос.Діти пригадала про враження свого сина від червоного крісла, учасників сліпих прослуховувань та музичний експеримент.

У студію програми Сніданок з 1+1 завітала відома українська співачка і тренер дитячого талант-шоу Голос.Діти. Тіна Кароль розповіла ведучим про зйомки нового кліпу Твої гріхи та про новітні технології, які «виростили» на її обличчі квіти.

Співачка також зізналася, що цього сезону на знімальний майданчик «Голос.Діти» завітав її син Веніамін. У Тіни Кароль складається враження, що тренерське крісло як для її сина, так і учасників дитячого талант-шоу ніби «медом помазане». Дітей вабить червоне крісло проекту – це просто якась магія.

Тіна Кароль розповіла, що Веніамін допомагав їй на проекті своїми порадами. Часом навіть не погоджувався з рішенням зіркової мами.

Вєня сварить мене за те, що я не обрала того чи іншого учасника. Для нього всі діти талановиті, – розповідає співачка.

Тренер Голос.Діти каже, що син знайшов заняття, яке йому до душі: хлопчик чудово танцює гопак із шаблею. А от брати участь у дитячому талант-шоу Веніамін відмовляється, він надто сором’язливий.

Якось на знімальному майданчику я увімкнула його пісню – у нього є одна композиція, яку він сам записав на студії з моїм музичним інженером. І тоді син дуже образився, що я усім розкрила його секрет.

Нагадаємо, новий сезон вокального дитячого проекту «Голос.Діти» стартує в ефірі телеканалу 1+1 уже цієї осені. Над проектом працює команда 1+1 Продакшн під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту – Руслан Квінта. Ведучі проекту – Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Наразі триває кастинг вокального проекту «Голос країни». Заповнюйте анкету на сайті та приходьте на кастинги 17-18 та 24-25 вересня за адресою: м. Київ, пр-т Глушкова 1, ВДНГ 12 павільйон (ст. м. Виставковий Центр).

Больше новостей