Скандальний Театр на Подолі назвав дату першої вистави

Театр на Подолі представить першу виставу на новій сцені.

11 листопада Театр на Подолі зіграє першу виставу на новій сцені. Нею стане комедія Івана Карпенка-Карого «Сто тисяч». Головну роль Герасима Калитки зіграє народний артист України, лауреат Національної премії ім. Тараса Шевченка Богдан Бенюк.

«У скандальному театрі на Подолі нарешті прем’єра. Чому це добре і чому я тішуся? По-перше, прем’єра одного з найкрутіших театральних режисерів країни Віталія Малахова – це завжди добре. Тут без коментарів. По-друге, надсучасна хай-тек споруда із пандусами та технологічною сценою посеред архітектури Андріївського узвозу може комусь подобатись чи не подобатись, та це поки ледь не єдина споруда на всій вулиці у нормальному, бодай не в аварійному стані. У світі еклектика в архітектурі - тренд ще з часів Ейфелевої вежі і мистецького центру Помпіду. По-третє, вся команда театру з гумором ставилася до ненависті та заборон. У театру є навіть свій аккаунт у фейсбуці і це справжнє комедійне шоу. Гарний рецепт виживання у скрутні часи. До зустрічі на прем’єрі, - прокоментував новину ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв.

Зазначимо, що новий театр обіцяє вражати сучасними технологіями. До того ж у ньому створені умови для людей з особливими потребами.

Нагадаємо, що напередодні відкриття фасаду Театру на Подолі киян обурив його новий вигляд. У мерії повідомили, що Київський драматичний театр на Подолі реконструювали з порушеннями. Не врахували думки фахівців і громадськості. У вересні цього року скандальну будівлю Театру на Подолі прийняли в експлуатацію.

Больше новостей