Скандальний Театр на Подолі назвав дату першої вистави

Театр на Подолі представить першу виставу на новій сцені.

Поделиться:

11 листопада Театр на Подолі зіграє першу виставу на новій сцені. Нею стане комедія Івана Карпенка-Карого «Сто тисяч». Головну роль Герасима Калитки зіграє народний артист України, лауреат Національної премії ім. Тараса Шевченка Богдан Бенюк.

«У скандальному театрі на Подолі нарешті прем’єра. Чому це добре і чому я тішуся? По-перше, прем’єра одного з найкрутіших театральних режисерів країни Віталія Малахова – це завжди добре. Тут без коментарів. По-друге, надсучасна хай-тек споруда із пандусами та технологічною сценою посеред архітектури Андріївського узвозу може комусь подобатись чи не подобатись, та це поки ледь не єдина споруда на всій вулиці у нормальному, бодай не в аварійному стані. У світі еклектика в архітектурі - тренд ще з часів Ейфелевої вежі і мистецького центру Помпіду. По-третє, вся команда театру з гумором ставилася до ненависті та заборон. У театру є навіть свій аккаунт у фейсбуці і це справжнє комедійне шоу. Гарний рецепт виживання у скрутні часи. До зустрічі на прем’єрі, - прокоментував новину ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв.

Зазначимо, що новий театр обіцяє вражати сучасними технологіями. До того ж у ньому створені умови для людей з особливими потребами.

Нагадаємо, що напередодні відкриття фасаду Театру на Подолі киян обурив його новий вигляд. У мерії повідомили, що Київський драматичний театр на Подолі реконструювали з порушеннями. Не врахували думки фахівців і громадськості. У вересні цього року скандальну будівлю Театру на Подолі прийняли в експлуатацію.

Новости по теме